search
Honest trailer 'WandaVision' neemt vooral de fans op de hak
Series / Video/clip/featurette

Honest trailer 'WandaVision' neemt vooral de fans op de hak

De Screen Junkies nemen flink WandaVision op de hak met deze heerlijke trailer!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is een honest trailer verschenen voor de serie WandaVision. Die viert het succes van deze eerste MCU-serie, maar wijst er ook op hoe fans bijna alles mis hadden.

WandaVision is een van de meest besproken series van het moment. De serie combineerde klassieke Marvel-actie met hommages aan verschillende sitcoms. Fans speculeerden echt de volledige speelduur over wat er nou aan de hand was.

Heel veel theorieën
Fans hadden talloze theorieën over de serie. Zo dachten ze dat Mephisto te zien zou zijn, evenals Doctor Strange en was Evan Peters een nieuwe versie van Quicksilver. Maar allemaal bleken ze ernaast te zitten.

Daar wordt nog eens fijntjes op gewezen in een heerlijke honest trailer:WandaVision was uiteindelijk vooral een serie die draaide om de wijze waarop Wanda Maximoff omging met haar immense verdriet. Tegelijk diende de serie ook als manier om haar krachten uit te breiden en op te zetten.

Vrijdag gaat de volgende Marvel-serie van start op Disney+: Falcon and the Winter Soldier. Die duurt zes afleveringen en daarmee ook zes weken.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen