Gelukkig: Ondanks einde 'Killing Eve' is de franchise niet voorbij

De franchise rond Killing Eve zou zomaar eens kunnen groeien de komende tijd.

Jim Pedd, 17-03-2021 19:51

Het vierde seizoen van Killing Eve is het laatste van de serie. Maar met de aankondiging van het einde van de moederserie, is ook meteen het nieuws naar buiten gebracht dat er zusterseries komen.
De kritisch zeer goed ontvangen serie brengt het verhaal van Eve en Villanelle tot een einde. Maar de verfilming van de boeken van Luke Jennings hintte al naar een grotere wereld dan die twee personages. En die gaan we verkennen.

Veel groter
"We kijken uit naar wat waarschijnlijk een onvergetelijk seizoen wordt," aldus Dan McDermott die achter de serie zit met AMC Networks. "Ook gaan we potentiële uitbreidingen van dit universum verkennen de komende tijd."

Het is even de vraag hoe groot het potentieel van die uitbreidingen zal worden. We missen namelijk Phoebe Waller-Bridge, die de serie ooit maakte en vermoedelijk ook een groot deel verantwoordelijk is voor het immense succes.

De vraag is ook of een eventuele spin-off het goed gaat doen als we andere hoofdrolspeelsters dan Jodie Comer en Sandra Oh gaan zien. De tijd zal het leren.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Killing Eve, Jodie Comer, Sandra Oh, Phoebe Waller Bridge

Populair nieuws