Barry Bostwick krijgt gastrol in 'New Girl'

Barry Bostwick krijgt gastrol in New Girl

Hij speelt de verwezenlijking van alles wat Schmidt wil zijn.

Jim Pedd, 7 november 2014 08:00

Er is weer een nieuwe acteur gecast in New Girl. Voor het vierde seizoen van de komedieserie van Fox is Barry Bostwick aangetrokken. Hij mag de rol van het spirit animal spelen van het personage Schmidt, dat gespeeld wordt door Max Greenfield. Het personage van Bostwick is in de speciale kerstaflevering van de serie te zien.
Bostwick speelt de aantrekkelijke, gesofisticeerde reiziger met de naam Robert Goodwin. Hij is alles wat Schmidt aspireert te worden in het leven, namelijk een echte wereldreiziger. Naast Bostwick is er overigens ook een gastrol voor Billy Eichner in deze aflevering.

De aflevering is op 9 december te zien in de Verenigde Staten op Fox. De serie draait om de avonturen van Jess (Zooey Deschanel), die als ze het met haar vriend uitmaakt, via Craigslist terecht kom bij het drietal Nick (Jake Johnson), Winston (Lamorne Morris) en Schmidt (Greenfield).

Bron: TVLine

Lees meer over: New girl, serie, seizoen 4, barry bostwick, max greenfield, billy eichner, zooey deschanel, jake Johnson, lamorne morris

Informatie over de serie: New Girl

Populair nieuws