search

Ons nieuws van vrijdag 7 november 2014

Foto's van Harvey Dent in 'Gotham'
Series / Foto's

Foto's van Harvey Dent in 'Gotham'

Wanneer zal hij uitgroeien tot Two Face?



FOX heeft enkele nieuwe foto's onthuld van het personage Harvey Dent in de tv-serie Gotham. Dent zal naar verwachting niet direct uitgroeien tot Two Face, zoals hij dat wel deed in de films Batman Forever (1995) en The Dark Knight (2008).

De rol wordt vervuld door Nicholas D'Agosto, bekend uit onder meer de film Final Destination 5. De foto's komen uit de negende aflevering "Harvey Dent" die op 17 november wordt uitgezonden door de Amerikaanse zender FOX.

De Batman prequel-serie wordt nog steeds erg netjes bekeken. De pilot startte met een kleine negen miljoen kijkers. De laatste aflevering "Penguin's Umbrella" trok een dikke 6,5 miljoen kijkers en dit is ruim meer dan de aflevering daar weer voor.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Patrick Fugit speelt hoofdrol in Robert Kirkmans 'Outcast'
Series / Nieuws

Patrick Fugit speelt hoofdrol in Robert Kirkmans 'Outcast'

Een nieuwe horrorserie van de man achter The Walking Dead.

Deadline meldt dat er een hoofdrolspeler gevonden is voor Robert Kirkmans Outcast. Niemand minder dan Patrick Fugit mag de rol van de jonge man Kyle Barnes spelen, die sinds zijn kinderjagen door demonen bezeten is. Naast Kirkman dient ook Paul Azaceta als showrunner van de serie.

Andere rollen in de serie zijn voor Philip Glenister, die een drank- en gokverslaafde priester genaamd Anderson speelt. Gabriel Bateman speelt een jongere versie van Barnes. Verder zou Adam Wingard de pilotaflevering van de serie mogen regisseren. Hij baseert zich dan op een scenario geschreven door Kirkman.

"Ondanks het succes van 'The Walking Dead', is 'Outcast' pas mijn tweede serie in het horrorgenre," vertelde Kirkman. "Ik denk dat Kyle Barnes minstens zo tof als Rick Grimes is en dat bezeten worden door demonen veel enger is dan een stel zombies. Dus dit zal nog leuk worden!"

De serie is sinds november in ontwikkeling, maar het is niet bekend wanneer deze gelanceerd wordt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Witches of East End' stopt na twee seizoenen
Series / Nieuws

'Witches of East End' stopt na twee seizoenen

We zullen dus nooit weten hoe het verhaal afloopt.

De magie van televisieserie Witches of East End lijkt verloren te zijn gegaan. Televisiekanaal Lifetime heeft besloten de serie niet te verlengen voor een derde seizoen. Lange tijd werd gedacht dat dit seizoen er toch zou komen, gezien de grote vragen die opgeworpen werden aan het einde van het tweede seizoen.

Toen zagen we dat Ingrid (Rachel Boston) zwanger was, de gevangen genomen Dash (Eric Winter) van plaats wisselde met broer Killian (Daniel Di Tomasso) en hoe Wendy (Mädchen Amick) lijnrecht tegenover haar van zich vervreemde zus in de hel kwam te staan.

Die verhaallijnen zullen dus niet verfilmd worden en het blijft waarschijnlijk de vraag hoe het allemaal afloopt. Op Twitter laten cast en crew weten teleurgesteld te zijn in de beslissing van Lifetime.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Barry Bostwick krijgt gastrol in 'New Girl'
Series / Nieuws

Barry Bostwick krijgt gastrol in 'New Girl'

Hij speelt de verwezenlijking van alles wat Schmidt wil zijn.

Er is weer een nieuwe acteur gecast in New Girl. Voor het vierde seizoen van de komedieserie van Fox is Barry Bostwick aangetrokken. Hij mag de rol van het spirit animal spelen van het personage Schmidt, dat gespeeld wordt door Max Greenfield. Het personage van Bostwick is in de speciale kerstaflevering van de serie te zien.

Bostwick speelt de aantrekkelijke, gesofisticeerde reiziger met de naam Robert Goodwin. Hij is alles wat Schmidt aspireert te worden in het leven, namelijk een echte wereldreiziger. Naast Bostwick is er overigens ook een gastrol voor Billy Eichner in deze aflevering.

De aflevering is op 9 december te zien in de Verenigde Staten op Fox. De serie draait om de avonturen van Jess (Zooey Deschanel), die als ze het met haar vriend uitmaakt, via Craigslist terecht kom bij het drietal Nick (Jake Johnson), Winston (Lamorne Morris) en Schmidt (Greenfield).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  4. 4. Binnenkort op HBO Max: Alle 13 gloednieuwe series die in mei verschijnen

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen