Bedenker Winter Soldier is niet blij met de Marvel-serie

Bedenker Winter Soldier is niet blij met de serie

De bedenker van een van de helden in The Falcon and the Winter Soldier vindt dat hij te weinig eer krijgt.

Jim Pedd, 22 maart 2021 om 07:04

Marvel mag dan wel succes boeken met de serie The Falcon and the Winter Soldier, niet iedereen is er even blij mee. Vooral medebedenker Ed Brubaker heeft zo zijn twijfels over compensatie en eigenaarschap.
In de Marvel-serie zien we hoe Falcon en de Winter Soldier het opnemen tegen de anarchistische groep Flash-Smashers. Bovendien probeert het duo de grote schoenen van Captain America te vullen.

Grote vragen
Hoewel Brubaker blij is dat het personage zo succesvol is en aanslaat bij het brede publiek en hij acteur Sebastian Stan en de crew al het goede gunt, twijfelt hij over de wijze waarop dit gegaan is.

"Het enige dat Steve Epting en ik gekregen hebben voor het bedenken van de Winter Soldier en zijn verhaal, is een 'bedankje' hier of daar. De afgelopen jaren is het steeds moeilijker geworden om daarmee te leven," aldus Brubaker.

"Ik kan niet ontkennen dat ik soms misselijk word van de vele vragen die ik in mijn inbox krijg over de serie." Toch gunt hij het heel erg aan Sebastian Stan om succes te hebben als de Winter Soldier.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, Ed Brubaker, Sebastian Stan, Disney Plus, MCU

Populair nieuws