'Justified'-fans opgelet: Raylan Givens is nog niet klaar

Justified mag dan wel klaar zijn, maar Raylan kan zomaar eens terug keren op televisie.

Jim Pedd, 22-03-2021 10:48

Acteur Timothy Olyphant zal weer terug keren als het geliefde Justified-personage Deputy US Marshal Raylan Givens. het team achter de populaire serie van FX gaat namelijk nog een boek van Elmore Leonard verfilmen.
Het gaat om het boek City Primeval: High Noon in Detroit en draait om de gestoorde, psychopatische moordenaar Clement Mansell, ook wel bekend als de Oklahoma Wildman. Dankzij een reeks slimme zetten in de rechtbank, door zijn prachtige, keiharde advocaat Carolyn Wilder, weet Mansell hoe gemakkelijk je met moord weg kan komen.

Raylan Givens
Hoewel Raylan niet in dit boek voorkomt, willen de makers van de serie toch dat het personage hierin te zien is. Met name ook omdat Raylan in een hele rits andere werken van Elmore Leonard wel een rol heeft.

De serie bevindt zich nog in een zeer vroeg stadium van ontwikkeling. Het is dus ook niet zeker hoe groot de rol van Olyphant moet zijn in de serie. Een deal is er nog niet.

Maar voor de studio zou het stom zijn om niet te proberen een rol te geven aan Raylan. hij is immers erg populair. Justified telde tegen het einde 78 afleveringen en was tussen 2010 en 2015 te zien. De serie stopte na zes seizoenen.
Bron: Variety

Lees meer over: Justified, Timothy Olyphant, Raylan Givens, Elmore Leonard

Populair nieuws

Laatste serienieuws

HBO Max komt deze week met 6 nieuwe afleveringen

HBO Max komt deze week met 6 nieuwe afleveringen

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in