Populaire serie 'Castle' onderweg naar Videoland

Populaire serie 'Castle' onderweg naar Videoland

Alle acht de seizoenen zijn binnenkort te bekijken bij Videoland...

Geoffrey Ketels, 23 maart 2021 om 08:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van de serie Castle kunnen binnenkort deze fijne komische misdaadserie nog even helemaal opnieuw gaan beleven. Alle acht de seizoenen verschijnen binnenkort namelijk op Videoland.
Castle vertelt het verhaal van de wereldberoemde misdaadromanceschrijver Rick Castle. Zijn verhalen blijken plots tot leven te komen wanneer een moordenaar er voor heeft gekozen om alle misdaadverhalen van de schrijver na te bootsen. Castle wordt vervolgens ingeschakeld om de politie van New York te helpen en op die manier de moordenaar steeds een stap voor te blijven.

Om bovenstaande te kunnen doen moet Castle samenwerken met de agente Kate Beckett (gespeeld door Stana Katic). Al snel ontstaat er een bijzondere relatie tussen de twee.

Acht seizoenen
De komische misdaadserie liep uiteindelijk van 2009 tot 2016. Ze werd oorspronkelijk uitgezonden bij ABC. In totaal verschenen er van de reeks 8 seizoenen. In eerste instantie zou ABC het plan hebben gehad om nog een negende seizoen te maken waarin actrice Stana Katic niet meer te zien zou zijn. Fans maakten echter meteen duidelijk dit niet te zien zitten. Vervolgens besloot ABC dan maar om dat negende seizoen niet te produceren.

Alle acht de seizoenen van de serie Castle zijn vanaf 5 april te bekijken bij Videoland.

Lees meer over: Castle, serie, series, Videoland

Informatie over de serie: Castle

Populair nieuws