search
Compleet onverwachte terugkeer in 'Batwoman' serie
Series / Nieuws

Compleet onverwachte terugkeer in 'Batwoman' serie

De Kate Kane van Ruby Rose vertrok, maar nu komt Kate Kane toch terug.

Verleden jaar werd bekend dat actrice Ruby Rose al na één seizoen stopte met de serie Batwoman. Het gevolg was dat er een andere actrice aangetrokken moest worden voor het tweede seizoen en dat Kate Kane van Rose naar de achtergrond verdween. Let op: SPOILERS!

Dat werd actrice Javicia Leslie die nu het personage Ryan Wilder speelt. Maar nu blijkt dat Kate Kane toch terugkeert en dat werd duidelijk in de meest recente aflevering van de serie van de zender The CW. Dus nu volgen er SPOILERS!!

Kate Kane keert terug in Batwoman
In de nieuwste aflevering van de serie werd bekend dat Kate Kane gewoon nog leeft. Het personage is nog springlevend, maar is onherkenbaar vanwege de ernstige verwondingen die ze opliep bij het vliegtuigongeluk, en ze wordt nu ergens in Gotham City gevangen gehouden.

Volgens Deadline is actrice Wallis Day (Krypton, The Royals) aangetrokken om de nieuwe Kate Kane te gaan spelen en ze zal een belangrijke rol gaan spelen in de tweede helft van seizoen twee. Ryan Wilder blijft echter de enige echte Batwoman in de serie.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen