search
'The Falcon and the Winter Soldier' heeft een opvallend plotgat
Series / Nieuws

'The Falcon and the Winter Soldier' heeft een opvallend plotgat

De televisieserie van Marvel Studios vergeet een klein detail waardoor The Falcon and the Winter Soldier een plotgat heeft.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Falcon and the Winter Soldier blijkt een apart plotgat te bevatten. Let op: vanaf hier volgen al spoilers voor de nieuwe MCU-serie.

In de serie volgen we Sam Wilson en Bucky Barnes. De twee ontmoeten elkaar nog niet; in plaats daarvan krijgen we een schets van hun levens post Avengers: Endgame.

Niemand herkent hem
Opvallend is dat Bucky in de serie gewoon door de straten van New York City kan lopen. Niemand die hem herkent. Hij wordt op straat niet tegengehouden, en niemand rent voor hem weg uit angst voor zijn (of haar) leven.

Dat terwijl hij decennia actief was als de Winter Soldier en door Steve Rogers weg gesmokkeld moest worden uit de Verenigde Staten om een vredig leven in Wakanda te kunnen hebben.

Extra opvallend is dat in Spider-Man: Far From Home het personage de wereld heeft helpen redden. Iedereen is zich bewust van zijn bestaan, dus zou hij echt nog over straat kunnen lopen in een stad als New York? Vermoedelijk niet.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen