'Lucifer' seizoen 5B wordt gestoord en zit vol chaos

Lucifer seizoen 5B wordt gestoord en zit vol chaos

Het tweede deel van het vijfde seizoen laat ondertussen wel erg lang op zich wachten.

Jim Pedd, 26 maart 2021 om 13:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix liet ooit weten dat Lucifer zou eindigen met zijn vijfde seizoen. Maar nog voordat een aflevering van dat seizoen te zien was, besloot men al ook een zesde reeks te bestellen.
Die wordt echt de laatste van de franchise. Maar voordat die laatste rits afleveringen online te zien is, moeten we nog de tweede helft van het vijfde seizoen zien. Wanneer we die afleveringen krijgen weten we nog niet. Maar we horen nu wel hoe het nieuwe deel van start gaat.

Grote chaos
Volgens acteur D.B. Woodside breekt de chaos los op het moment dat het tweede deel van het vijfde seizoen te zien is. "Als God arriveert, breekt er heel wat chaos los," aldus Woodside tegenover TV Line.

"We pikken letterlijk twee seconden na het einde op. Amenadiel is absoluut vernederd, omdat God zag hoe hij zich gedragen had tegenover zijn broers. Terwijl hij als oudste het voorbeeld voor de andere twee zou moeten zijn. Dus hij staat er niet zo heel goed voor."

De serie krijgt dus nog acht afleveringen van het tweede deel van het vijfde seizoen. Daarna is het de beurt aan de zesde reeks, die op dit moment opgenomen wordt.
Bron: TVLine

Lees meer over: Lucifer, Netflix, DB Woodside

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws