search
Sebastian Stan eindelijk over de Luke Skywalker-geruchten
Series / Nieuws

Sebastian Stan eindelijk over de Luke Skywalker-geruchten

Speelt Sebastian Stan straks inderdaad stiekem de rol van Luke Skywalker in Star Wars?

Acteur Sebastian Stan reageert op de geruchten dat hij straks te zien zal zijn als de nieuwe Luke Skywalker in de Star Wars-franchise.

De acteur lijkt ergens wel op Mark Hamill, die we natuurlijk kennen als Luke. In 20917 al vertelde de acteur dat hij zich bewust was van zijn gelijkenissen met Hamill, en gaf hij aan het prima te vinden om de rol te spelen als hij daarvoor gevraagd zou worden.

Zijn zoon zijn?
In november 2017 maakte Stan al eens een hilarische grap: hij zei in een zelfgemaakte video dat Mark Hamill zijn vader was. Hamill reageerde daar op met enkel vriendelijke woorden. Een jaar later wenste Hamill Stan een fijne verjaardag en zei hij dat hij net zijn zoon zou kunnen zijn.

Maar alle gekkigheid daargelaten, is er wel degelijk een grote gelijkenis tussen de twee. En wie weet zou Stan ook echt de rol van Luke Skywalker kunnen spelen in toekomstige series in de franchise.

Dat gerucht gaat al langer rond en daar reageert de acteur nu op: "Als Mark Hamill mij persoonlijk zou vertellen dat hij het belangrijk vindt om deze rol met mij te delen, zal ik het geloven, maar tot die tijd niet."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen