'Grey's Anatomy' brengt eindelijk dit personage terug

Greys Anatomy brengt eindelijk dit personage terug

Het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy zit vol met heerlijke verrassingen, ook nu weer.

Jim Pedd, 27 maart 2021 om 14:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De promo voor de volgende aflevering van Grey's Anatomy laat zien dat er weer een oude bekende terugkeert. Actrice Chyler Leigh is terug als de zus van Meredith Grey, Lexie, dus voor het laatst in 2012 in de serie te zien was.
Dit seizoen van Grey's Anatomy zien we Meredith tot nu toe veel tijd doorbrengen in een strijd tegen het coronavirus. Ze verkeert in een gebied tussen leven en dood, de 'strandmomenten' van de serie. In die momenten ziet Meredith heel wat dode personages, waaronder George O'Malley en echtgenoot Derek Shepherd.

Lexie is er ook
Kijkers hoopten al dat Lexie te zien zou zijn in een nieuwe aflevering van dit seizoen. Dat blijkt nu dus uit te gaan komen.

Het personage verscheen in de finale van het derde seizoen ten tonele. Ze bleek de halfzus van Meredith te zijn en de twee kregen snel een goede band. Mede door de lichtheid die het personage met zich meebracht, was ze ook snel populair bij de fans.

Maar in de finale van het achtste seizoen was er een gruwelijke vliegtuigcrash, waarbij ze om het leven kwam. Nu weten we dus dat de serie "de gast waar je op hebt zitten wachten" met zich meebrengt in de volgende aflevering, Breathe.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Greys Anatomy, Chyler Leigh, ABC

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws