search
Gerucht: 'The Mandalorian'-ster wil fors meer geld
Series / Nieuws

Gerucht: 'The Mandalorian'-ster wil fors meer geld

Het gerucht gaat dat Pedro Pascal flink wat meer betaald wil krijgen voor de serie van Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Pedro Pascal is veelgevraagd. Hij speelt een van de hoofdrollen in The Mandalorian (samen met Baby Yoda natuurlijk), en heeft in de tijd daarna ook heel wat bijzondere rollen gekregen. Denk aan een hoofdrol in The Last of Us.

Dat de acteur zo in trek is, maakt ook dat hij wat meer geld zou kunnen vragen voor zijn rollen. Insider Daniel Richtman stelt dat de acteur flink meer geld eist voor toekomstige seizoenen van The Mandalorian.

Heel wat geld
Vorige maand al hoorden we dat Pedro Pascal een 'first position deal' gesloten had voor The Last of Us. Dat zou impliceren dat hij voor die serie meer prioriteit moet geven dan de serie op Disney+.

Dat de acteur meer geld wil voor de serie zou niet gek zijn. Tegelijk weten we ook dat Pascal gewoon getekend heeft voor het derde seizoen van de televisieserie. Een eventuele deal zou dan moeten gaan over latere seizoenen.

De vraag is dus zoals altijd in hoeverre het gerucht vanuit Richtman klopt. Voorlopig blijven we 't maar met een korrel zout nemen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen