'The Falcon and the Winter Soldier': Dit moet je weten over de nieuwe aflevering

The Falcon and the Winter Soldier doet elke aflevering weer heel wat opvallende onthullingen.

Jim Pedd, 27-03-2021 18:40

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

We leren in The Falcon and the Winter Soldier gaandeweg meer over de schurken. Maar ook over de rest van de serie en wat we kunnen verwachten.
Vandaag vertellen we je over de aflevering, en wat we geleerd hebben.

Karli Morgenthau: De grote schurk is op dit moment nog Karli Morgenthau, een anarchist en anti-patriot die wil dat de wereld hersteld wordt naar de manier waarop deze was tijdens de Blip. Ze draagt een zwart masker met daarop een rode handafdruk en voert illegaal missies uit. Karli heeft grote krachten, een beetje zoals Captain America.

Battlestar: Hij heet eigenlijk Lemrar Hoskins en heeft een leuke dynamiek met John Walker (aka Captain America). De twee hebben een lange geschiedenis samen in het leger en hij blijkt de bijnaam Battlestar te hebben. Samen botsen ze meermaals met Falcon en Bucky.

Geen supersoldaat: De nieuwe Cap is geen supersoldaat. Hij is gewoon een soldaat die drie keer de Medal of Honor won en blijkbaar enorm rechtschapen te werk gaat. Maar ook wat roekeloos, als we deze aflevering een beetje kunnen beoordelen.

De Power Broker: Dat is een grote mysterieuze slechterik in de serie, waar Karli en haar mensen zelfs voor vluchten. In de comics is hij een gestoorde wetenschapper die mogelijk de groep van Karli krachten heeft gegeven.

Isaiah Bradley: Hij blijkt een vergeten supersoldaat te zijn, iemand met dezelfde superkrachten als Cap. Maar hij woont in een aftandse woning, en blijkt een geschiedenis te hebben met Bucky.
Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, MCU, marvel Studios, Disney Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam