search
'The Witcher: Blood Origin' boekt goede vooruitgang
Series / Nieuws

'The Witcher: Blood Origin' boekt goede vooruitgang

Er is weer een opvallende nieuwe hoofdpersoon gecast in The Witcher: Blood Origin.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het lijkt wel lekker te gaan bij de ontwikkeling van The Witcher: Blood Origin. De serie heeft nu een nieuwe hoofdrolspeler gevonden in Laurence O'Fuarain.

De acteur speelt de rol van Fjall, iemand die geboren werd in een clan van krijgers die gezworen hebben een koning te beschermen. Fjall heeft een diep litteken van een geliefde die in een veldslag stierf toen die probeerde Fjalls leven te redden. Vanwege dat litteken zoekt hij vergiffenis, en die reis leidt ertoe dat hij over het hele continent mensen ontmoet en wraakzuchtig dingen probeert uit te halen.

Zes afleveringen
De hoofdrol in de serie is voor Jodie Turner-Smith. Zij speelt Ellie, een personage dat ook een koningin moet beschermen. Maar zij besloot haar hart te volgen als rondreizend muzikant, en dat leidt ertoe dat ze uiteindelijk op een wraakmissie gaat.

De serie speelt zich 1200 jaar voor Geralt of Rivia af, als de werelden van mensen, elfen en monsters botsen en de eerste Witcher ontstaat.

De show wordt gemaakt door Declan de Barra, in samenwerking met Lauren Schmidt Hissrich. Schrijver Andrzej Sapkowski is creatief consulent bij de show.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen