Amazon Prime Video voegde deze nieuwe series toe

Amazon Prime Video voegde deze 3 series nieuw toe

Afgelopen week kwamen er drie series te staan op Amazon Prime Video; check hier welke.

Jim Pedd, 29 maart 2021 om 14:12

Wat series betreft blijft het telkens relatief rustig op Amazon Prime Video. Deze week kregen we drie toevoegingen, waaronder de laatste aflevering van American Gods.
Net als altijd zetten we eerst de nieuwe afleveringen op een rij, gevolgd door de series met nieuwe seizoenen. Laten we maar meteen beginnen:

Invincible (S01E03): Invincible is gebaseerd op de Skybound/Image comic met dezelfde naam door Kirkman, Cory Walker, en Ryan Ottley. Een uur durende, volwassen geanimeerde superhelden show die draait om de zeventien-jarige Mark Grayson (Steven Yeun), die net als elke andere jongen van zijn leeftijd is - behalve dat zijn vader de meest krachtige superheld op de planeet is, Omni-Man (J.K. Simmons). Maar als Mark zijn eigen krachten ontwikkelt, ontdekt hij dat zijn vaders nalatenschap misschien niet zo heroïsch is als het lijkt.

American Gods (S03E10): De goden balanceren op de grens tussen oorlog en vrede en komen bijeen vanwege een verlies. De tocht van Bilquis brengt haar tot een onverwachte openbaring, terwijl Schaduw eindelijk een lotsbestemming omarmt die hem grootsheid of de dood brengt.

La Templanza (1 seizoen): La Templanza is het verhaal van Mauro Larrea en Soledad Montalvo, twee vreemden wier lot zich eind 19e eeuw kruist waardoor hun leven compleet verandert. Een verhaal van overwinning en verlies, zilvermijnen, familie-intriges, wijngaarden, wijnmakerijen en fascinerende steden waarvan de glorie mettertijd verloren is gegaan.

Lees meer over: Amazon prime Video, Weekoverzicht

Populair nieuws