search
'A Court of Thorns and Roses' is de volgende epische fantasyserie
Series / Nieuws

'A Court of Thorns and Roses' is de volgende epische fantasyserie

Er wordt een serie gemaakt rond A Court of Thorns and Roses.

Ronald D. Moore ontwikkelt op dit moment een televisieserie van de boekenreeks A Court of Thorns and Roses voor Hulu. Daarbij baseert hij zich (uiteraard) op de boekenreeks van Sarah J. Maas.

Maas deelde het nieuws zelf op Instagram, waarin bekend gemaakt werd dat de boekenreeks gemaakt wordt door Moore. Samen maken ze hem voor Hulu, in samenwerking met 20th Century Television.

A Court Of Thorns and Roses
Hieronder kan je de aankondiging van de ACOTAR-serie zien:

Bekijk op instagram


De serie A Court Of Thorns and Roses valt in het genre van high fantasy, en combineert romantiek, met drama, actie en regionale politiek. Hieronder de synopsis van het eerste seizoen:

Als de negentienjarige jager Feyre in de bossen een wolf doodt, arriveert een beestachtig wezen om goedmaking te eisen. Ze wordt daarop meegesleept in een bizarre wereld van magie die ze alleen uit legendes kent, en ontdekt dat haar gevangennemer geen beest is, maar Tamlin, een van de dodelijke en onsterfelijke fee├źn die ooit over hun wereld heersten.

Terwijl ze in zijn land verblijft, veranderen de gevoelens van Feyre voor Tamlin van ijzige vijandigheid naar urige passie die door elke leugen en waarschuwing die ze voor de wereld van de Fae kreeg brandt. Maar er groeit een oeroude en gestoorde schaduw en het is aan Feyre om die te stoppen, anders verdoemt ze Tamlin en zijn wereld voor altijd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen