search
Supergirl - Het einde is nabij voor de DC-heldin [Blu-ray]
Series / Blu-ray Review

Supergirl - Het einde is nabij voor de DC-heldin [Blu-ray]

Alleen seizoen zes nog voor het personage van actrice Melissa Benoist.

Aankomende week start op de Amerikaanse zender The CW het zesde en laatste seizoen van de DC-superheldenserie Supergirl, uiteraard met Melissa Benoist als Kara Zor-El / Kara Danvers / Supergirl. Wel komt er daarna een spin-off: Superman & Lois.

Waar het eerste seizoen nog uitkwam op gemiddeld bijna 10 miljoen kijkers, noteerde het vijfde seizoen nog maar 1,6 miljoen kijkers per aflevering. Nu heeft Warner Bros Home Entertainment dat vijfde seizoen in Nederland uitgegeven op een mooie Blu-ray uitgave. Hieronder een blik wat je krijgt.



Serie: Supergirl - Seizoen 5 | Aantal discs 4 x Blu-ray | Afleveringen: 19 x ca. 47 minuten | Beeld: 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: Engels DTS-HD 5.1 | Ondertitels: o.a. Nederlands | EAN: 5051888256008 | Release: februari 2021 | Met dank aan: Warner Bros. Home Entertainment

De schijven van deze uitgave van Supergirl zitten vastgeklikt in een iets dikkere blauwe Blu-ray keepcase. De voorkant laat uiteraard Melissa Benoist zien en de achterkant verklapt dat er een aantal extra's op de schijven staan.

De Blu-ray uitgave is net als bij de eerdere seizoenen weer prima verzorgd. In de box vind je de nodige details over de afleveringen en de High Definition is uiteraard weer van een prima kwaliteit. Veel beter dat de vaak wat mindere Dvd-uitgaven van Warner Bros.

Extra's zijn er dus ook. Zo is er de ruim 50 minuten durende video The Best of DC TV's Comic-Con Panels San Diego 2019 en deze toont ook de panels van de andere Arrowverse-series zoals Arrow, The Flash, Black Lightning en Batwoman. Ook zie je enkele verwijderde scènes en is er voor de liefhebber de gebruikelijke Gag Reel.



In seizoen vijf raakt National City in de ban van verslavende virtual reality technologieën die door de nieuwe eigenaar van CatCo, Andrea Rojas, zijn gecreëerd.

Terwijl Kara de kracht van de pers gebruikt om te proberen dit gevaar bloot te leggen, moet ze het hoofd bieden aan uitdagingen die worden opgeworpen door rivaliserende verslaggever William Dey, de afvallige Martian Malefic J'onzz, een schimmige organisatie genaamd Leviathan, en de schokkende terugkeer van Lex.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen