Nieuwe 'The Walking Dead'-aflevering scoort bizar slecht

Nieuwe The Walking Dead scoort bizar slecht

The Walking Dead heeft zijn slechtst ontvangen aflevering ooit achter de rug.

Jim Pedd, 29 maart 2021 om 16:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De nieuwste aflevering van The Walking Dead laat zien dat het soms kan voelen als een hele klus om een aflevering te kijken. Diverged, een van de zes speciale afleveringen die zijn toegevoegd aan het tiende seizoen, is namelijk de slechtst ontvangen aflevering van de serie op IMDb.
Diverged laat zien dat beste vrienden Carol en Daryl op een dieptepunt van hun vriendschap zitten. De twee gingen eerder op een jachttripje, dat eindigde met een grote ruzie. En nu zien we dus hoe het verder gaat met het duo. Met een behoorlijk saaie aflevering.

Enorm laag cijfer
Op IMDb is Diverged nu de slechtst ontvangen aflevering van The Walking Dead. Hij scoort een 4,5 bij de geregistreerde gebruikers van IMDb.

Daarmee doet hij het slechter dan Swear, dat in het zevende seizoen te zien was en lange tijd de dubieuze recordhouder was met een 5,6. Vorige week was echter Splinter te zien, een aflevering die ook niet goed scoorde en een 5,2 kreeg. Dat was daarmee tijdelijk de nieuwe recordhouder.

Diverged legde wat heel wat kijkers betreft te veel focus op de twee hoofdpersonen die centraal stonden ditmaal, waardoor er maar geen tempo in kwam.
Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, Diverged, IMDb, AMC, Melissa McBride, Norman Reedus

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws