search

Ons nieuws van dinsdag 30 maart 2021

Gave trailer voor volgende grote Netflix-serie 'Shadow and Bone'
Series / Trailer

Gave trailer voor volgende grote Netflix-serie 'Shadow and Bone'

Er zijn geen anderen zoals zij. En dat zal ook nooit gebeuren.

"Er zijn geen anderen zoals zij. En dat zal ook nooit gebeuren. Maak je klaar om de Grishaverse binnen te gaan," valt er te lezen op YouTube bij de nieuwe trailer voor de volgende grote fantasyserie van Netflix.

Dit is uiteraard Shadow and Bone. De serie van showrunner Eric Heisserer is gebaseerd op de boekenreeksen 'Shadow and Bone' en 'Six of Crows' van schrijver Leigh Bardugo en deze volgt de tiener Alina Starkov. Ze blijkt magische krachten te hebben.

Nieuwe trailer Shadow and Bone
In de serie zien we hoe het weeskind Alina uit het koninkrijk Ravka op een missie wordt gestuurd in de Unsea. Een plek van waaruit monsters naar Ravka worden gestuurd. Alina wordt gespeeld door actrice Jessie Mei Li, bekend uit de nog te verschijnen film Last Night in Soho van Edgar Wright.

Hieronder dus de trailer voor Shadow and Bone die op 23 april debuteert op Netflix. Er zijn acht afleveringen en de eerste heet "A Searing Burst of Light".




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Snowpiercer' seizoen 3: Dit weten we al
Series / Featured

'Snowpiercer' seizoen 3: Dit weten we al

We vertellen je alles over het verhaal, de releasedatum en wat we verwachten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Snowpiercer keert terug voor een derde seizoen. Het tweede seizoen is voorbij, waarmee we nu vooruit kunnen kijken naar wat de toekomst ons gaat brengen.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS voor het tweede seizoen.

Het derde seizoen van Snowpiercer zal in elk geval het verhaal van Layton voortzetten, die probeert de macht over de 1.034-wagons tellende supertrein van Mr. Wilson te heroveren. Tegelijk eindigde de tweede reeks met een heel stel bizarre plottwists en een flinke cliffhanger.

Derde seizoen
TNT kondigde een week voor de première van het tweede seizoen al aan dat er een derde seizoen zou komen. Dat zal vermoedelijk 10 afleveringen krijgen, net als de vorige twee.

De opnames van het derde seizoen vinden al plaats in Canada en zullen vermoedelijk in juli 2021 afgerond worden. De verwachting is dat hoofdrolspelers Daveed Diggs en Sean Bean in elk geval terugkeren, evenals Rowan Blanchard, Alison Wright, Lena Hall, Mickey Sumner, Sam Otto, Annalise Basso en Steven Ogg. Verder is Chelsea Harris 'series regular' gemaakt en keert opmerkelijk genoeg ook Jennifer Connelly terug.

De verwachting is dat het seizoen eind dit jaar, maar wellicht pas begin volgend jaar te zien is.

Het verhaal
Het tweede seizoen van Snowpiercer eindigde met een epische cliffhanger. Andre Layton en een groepje rebellen hebben de voorste tien wagons van Snowpiercer gestolen, en daar een eigen trein van gemaakt waarmee ze Melanie wilden redden. Maar die bleek het onderzoeksstation verlaten te hebben, om te sterven in de bevroren wildernis.

Aan het einde zien we dat Layton en de rest terug willen keren naar de trein om hem te stelen van Mr. Wilford. En we leren dat de wereld voor een deel weer bewoonbaar kan worden. Dat belooft dus wat!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van 'Friends'? Check dan ook deze series op Netflix
Series / Featured

Fan van 'Friends'? Check dan ook deze series op Netflix

We zetten op een rij welke series zeker ook de moeite waard zijn voor fans van Friends.

Netflix heeft natuurlijk tal van series online staan. Een boel daarvan zijn heel erg de moeite waard, maar het kan door het immense aanbod soms wel moeilijk zijn om te weten wat je moet kijken. Vandaag zetten we series voor je op een rij die je op Netflix kan kijken als je Friends geweldig vindt.

The Big Bang Theory: Ze weten alles van wetenschap en superhelden, maar niets van relaties. Gelukkig hebben ze daar hun nuchtere buur voor.

Brooklyn Nine-Nine: Hij vangt boeven en lapt de regels aan zijn laars. Zijn nieuwe baas is emotieloos. Welkom bij het 99e district.

Community: Eigengereide studenten vormen samen een onvoorspelbare studiegrep. Vriendschap en grappen genoeg, maar studeren? Ho maar...

The Crew: Ouderwets instinct. Zakelijk brein. Een samengeraapte racecrew heeft beide nodig om de coureurs te helpen winnen.

Modern Family: Hoe kan een familie van de 21ste eeuw zich sterken tegen de buitenwereld? Simpel: met humor en liefde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk weten we wanneer 'Attack on Titan' eindigt
Series / Nieuws

Eindelijk weten we wanneer 'Attack on Titan' eindigt

Attack on Titan gaat in 2022 verder met, zo lijkt het, een kleine zestien afleveringen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
MAPPA, de studio die verantwoordelijk is voor Attack on Titan Final Season, laat weten wanneer het tweede deel te zien is. Dat wordt in 2022.

De anime is op dit moment in Japan toe aan zijn vierde seizoen, en zendt onder de titel Attack on Titan Final Season een Engelstalige versie uit. Het laatste seizoen van de serie wordt uitgebreid, en gaat in 2022 van start.

Laatste afleveringen
In Japan is aflevering 16 van het vierde seizoen van Attack on Titan net te zien geweest. Dat stond te boek als de laatste, maar er werd ook meteen een teaser voor aflevering 17 online gezet. Die kan je hier zien:



De serie is gebaseerd op de gelijknamige manga en heeft nog maar 23 hoofdstukken van de manga te gaan. Het zou goed kunnen dat het laatste deel net zoveel afleveringen krijgt als het vorige. Daarin werd, in 16 afleveringen tijd, in totaal het verhaal van 26 manga-hoofdstukken verteld.

Daarmee kan het dus goed zijn dat de serie het einde tegemoet gaat, op een rustige en gebalanceerde manier.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Better Call Saul' onthult drie bloeddorstige schurken
Series / Foto's

'Better Call Saul' onthult drie bloeddorstige schurken

De drie meest bloeddorstige kartelleden krijgen een grote rol in het zesde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een foto van het zesde seizoen van Better Call Saul laat zien dat drie grote schurken terugkeren. Daarmee zal de zestien afleveringen tellende laatste reeks van de serie nog behoorlijk bruut worden.

Better Call Saul heeft dit zesde seizoen nog heel wat te doen en zal ook heel wat gewelddadiger worden dan wat we tot nu toe gezien hebben. Dat komt vooral door de introductie van heel wat verschillende drugsdealers, waardoor de serie wat bruter geweld heeft.

Zesde seizoen van Better Call Saul
Op het Twitter-account van de serie zien we nu alle drie de leden van het Juárez Cartel. Hen zien we op de foto:



Het vorige seizoen eindigde ermee dat Lalo op wraakmissie ging. Hij ontsnapte eerder aan een moordpoging die door Gus bevolen was, en wist nu dat zijn bondgenoot Nacho Varga hem echt verraden had. Nu speelt Better Call Saul zich verder af in 2004, nog maar vier jaar voor het begin van Breaking Bad.

Dit laatste seizoen laat nog zien hoe Jimmy McGill definitief verandert in Saul Goodman en hoe hij zo'n louche persoon geworden. is. De finale zal, beloofde acteur Bob Odenkirk al eens, heel bloederig worden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Don Cheadle tekent voor 'The Wonder Years'-reboot
Series / Nieuws

Don Cheadle tekent voor 'The Wonder Years'-reboot

Hij zal de voiceover van de televisieserie The Wonder Years gaan verzorgen.

Acteur Don Cheadle heeft getekend voor ABC-reboot The Wonder Years. Hij zal daarin de volwassen Dean Williams zijn, een oudere versie van het hoofdpersonage dat gespeeld wordt door Elisha 'EJ' Williams.

De rol van Cheadle is vergelijkbaar met die van Daniel Stern, die in de oorspronkelijke versie van de serie de stem van een volwassen Kevin Arnold insprak.

De reboot
De reboot zal zich afspelen in hetzelfde tijdperk als de oorspronkelijke serie. We volgen de Williamses, een zwarte middenklasse familie in Montgomery, Alabama, tijdens de jaren zestig.

In de show is Dean Williams te zien als... Dean Williams. Verder spelen Dulé Hill en Saycon Senglboh diens ouders, en is Laura Kariuku te zien als het tienerzusje van de knul, Kim Williams. En Don Cheadle gaat dus voor de voiceover zorgen van deze televisieserie.

Cheadle is op dit moment onder meer te zien in het Marvel Cinematic Universe, waarin hij de rol van Colonel James Rhodes, a.k.a. War Machine, speelt. Hij krijgt een eigen serie op Disney+: Armor Wars.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan stelt Mads Mikkelsen voor als Geralt of Rivia in 'The Witcher'
Series / Foto's

Fan stelt Mads Mikkelsen voor als Geralt of Rivia in 'The Witcher'

The Witcher had er echt heel anders uit kunnen zien als je dit zo ziet.

Acteur Henry Cavill speelt in The Witcher op overtuigende wijze de rol van Geralt of Rivia. Maar wat nou als het personage niet door Cavill, maar door Mads Mikkelsen gespeeld zou zijn?

3D-artist Wonki Cho deelde hoe de acteur er wellicht uit zou kunnen zien als hij Geralt of Rivia was geweest. En dat zorgt voor een behoorlijk mooi beeld, waaruit duidelijk blijkt dat Mikkelsen er ook goed uit zou zien als Geralt.

Geralt of Rivia
Hoewel Mads Mikkelsen niet te zien is in The Witcher, is zijn broer dat trouwens wel: Lars Mikkelsen. Die speelde in meerdere afleveringen van het eerste seizoen de rol van Stregobor. Daar krijgt Geralt of Rivia meermaals mee te maken. Via de link hieronder zie je Mads Mikkelsen als Geralt:

Mads Mikkelsen as Geralt of Rivia (by Wonki Cho) from r/witcher




Geralt of Rivia is de hoofdpersoon van The Witcher. Hij is een soort mutant die op missies gaat om monsters te verslaan. Maar hij raakt in een groter spel verzeild en moet op zoek naar het meisje Ciri.

In het tweede seizoen zal hij haar meenemen naar de plek waar hij opgeleid werd als Witcher: Kaer Morhen. Wanneer dat seizoen te zien is, weten we nog niet.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen