search
Don Cheadle tekent voor 'The Wonder Years'-reboot
Series / Nieuws

Don Cheadle tekent voor 'The Wonder Years'-reboot

Hij zal de voiceover van de televisieserie The Wonder Years gaan verzorgen.

Acteur Don Cheadle heeft getekend voor ABC-reboot The Wonder Years. Hij zal daarin de volwassen Dean Williams zijn, een oudere versie van het hoofdpersonage dat gespeeld wordt door Elisha 'EJ' Williams.

De rol van Cheadle is vergelijkbaar met die van Daniel Stern, die in de oorspronkelijke versie van de serie de stem van een volwassen Kevin Arnold insprak.

De reboot
De reboot zal zich afspelen in hetzelfde tijdperk als de oorspronkelijke serie. We volgen de Williamses, een zwarte middenklasse familie in Montgomery, Alabama, tijdens de jaren zestig.

In de show is Dean Williams te zien als... Dean Williams. Verder spelen Dulé Hill en Saycon Senglboh diens ouders, en is Laura Kariuku te zien als het tienerzusje van de knul, Kim Williams. En Don Cheadle gaat dus voor de voiceover zorgen van deze televisieserie.

Cheadle is op dit moment onder meer te zien in het Marvel Cinematic Universe, waarin hij de rol van Colonel James Rhodes, a.k.a. War Machine, speelt. Hij krijgt een eigen serie op Disney+: Armor Wars.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen