Ongemakkelijke foto zet Rami Malek ('Mr.Robot') voor schut

Rami Malek schaamt zich voor de oude foto en vroeg Rachel Bilson gelijk om hem weg te halen!

Door redactie, 31 maart 2021 11:21

In een interview bekend Rachel Bilson (The O.C.) dat ze Rami Malek (Mr. Robot) flink voor schut heeft gezet. Bilson plaatste een foto online van de middelbare school. Malek stond in 2019 op het punt een Oscar te winnen en zag niet de lol in van de oude klassenfoto.
Bilson en Malek zaten samen op school in New York. De jaren 90 mode vond ze een mooie reden voor haar throwback: "Hé @ramimalek where'd you get that gold chain? #Tbt #oscarworthy #dontforgetthelittlepeople."

Maar volgens The Hart of Dixie-ster was de acteur niet in de stemming om herinneringen op te halen.

"Rami was een goede vriend van me," vertelt ze in het interview. "We zaten in dezelfde klas. We waren samen de hoofdrolspelers in het eindtoneelstuk."

In 2019 dacht ze daarom leuk zijn succes te kunnen vieren met deze foto. Rami won destijds de Oscars, SAG Awards en Golden Globes voor zijn vertolking van zanger Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody.

"Het is duidelijk dat hij super beroemd is geworden en hij is altijd buitengewoon getalenteerd geweest ... zelfs op de middelbare school."

"We zijn super nerdy ... gewoon de domste foto van ons allebei. Het is grappig en ik denk dat het zo belangrijk is om jezelf voor de gek te kunnen zetten."

Maar Malek nam direct contact met haar op. Het was niet wat ze had verwacht. Het was geen gezellig praatje om bij te kletsen, het was meteen: "Ik zou het erg op prijs stellen als je dat weghaalt. Ik ben echt een privépersoon."

"Ik kreeg het erg warm en begon te zweten, oh god! Wat heb ik gedaan? Hij was echt een goede vriend, het is een grappig plaatje, weet je? Ik neem mezelf niet zo serieus."

Ze heeft de foto snel verwijderd en hem gefeliciteerd met al zijn nominaties en overwinningen.

Bron: ENews

Lees meer over: The OC, Mr Robot, Rachel Bilson, Rami Malek

Informatie over de serie: The O.C.

Populair nieuws