Disney+ voegt in april deze nieuwe series toe

Disney+ voegt in april deze 11 topseries toe

Het wordt weer lekker druk op Disney+, met heel wat nieuwe series.

Jim Pedd, 31 maart 2021 om 11:22

Disney+ heeft een prima maandje voor de boeg. In dit artikel zetten we de series die we nieuw op de streamingdienst verwachten voor je op een rij.
Laten we zoals je van ons gewend bent beginnen met series die wekelijks een nieuwe aflevering debuteren en al begonnen zijn.

The Falcon and the Winter Soldier (seizoen 1), elke vrijdag: Elke week debuteert op vrijdag een nieuwe aflevering van deze zes afleveringen durende serie. We volgen het duo van Sam Wilson (Falcon) en Bucky Barnes (Winter Soldier) terwijl ze een avontuur aangaan, waarbij hun vaardigheden en geduld worden getest.

The Mighty Ducks: Game Changers (seizoen 1), elke vrijdag: In het huidige Minnesota zijn de Mighty Ducks van een strijdlustige underdog veranderd in een supercompetatief en loeisterk ijshockeyteam voor jongeren. Nadat de 12-jarige Evan Morrow zonder pardon uit het team wordt gezet, zijn moeder Alex en hijzelf vastbesloten om een eigen team van buitenbeentjes op te zetten om de koste-wat-kost wincultuur van de jeugdsport in twijfel te trekken.

En dan de series die nieuw van start gaan.

Solar Opposites (seizoen 2), 9 april: Solar Opposites draait om een familie van buitenaardse wezens: Korvo, Terry en hun kindreplica's Yumyulack en Jesse, van de planeet Shlorp. Ze storten op Aarde neer en nemen hun toevlucht in Midden-Amerika.

Drain to Bermuda Triangle, 9 april: Wat schuilt er achter de mythische Bermuda-driehoek? Met behulp van data uit geavanceerde sonar-onderzoeken bekijkt National Geographic hoe de zeebodem eruit ziet daar.

Big Shot, 16 april:Een basketball coach wordt ontslagen van zijn baantje op een middelbare school. Daarop besluit hij een nieuw baantje aan te nemen als coach bij een elite privéschool voor meisjes.

Criminal Minds, 16 april: Een groep analisten van de FBI duikt in de geest van de meest gevaarlijke criminelen.

9-1-1 (seizoen 4), 23 april: Over de levens en de carrières van hulpverleners die elke dag weer hun leven wagen om anderen te redden.

9-1-1: Lone Star (seizoen 2), 23 april): Rob Lowe speelt een brandweerman uit New York die verhuist met zijn zoon naar Austin. Daar moet hij een balans vinden tussen zijn plicht richting hulpbehoevende mensen en het oplossen van de (vele) problemen in zijn eigen gezin.

Apocalypse: Hitler / Dawn of the Nazis, 23 april: Duik in de geest van Nazi-leider Adolf Hitler en de opkomst van de nazi's.

Fresh of the Boat, 23 april: Een gezin uit Taiwan verhuist in de jaren negentig naar de Verenigde Staten. Daar moeten ze hun draai zien te vinden.

My Name is Earl, 23 april: Een man die niets kan wint 100.000 dollar bij een loterij en besluit alle fouten uit zijn verleden recht te zetten.

Lees meer over: Disney Plus, April

Populair nieuws