search
Heeft 'Star Wars'-serie een gevaarlijke Inquisitor?
Series / Foto's

Heeft 'Star Wars'-serie een gevaarlijke Inquisitor?

Heeft de serie rond Obi-Wan Kenobi een rol voor dit schurkachtige personage?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Actrice Moses Ingram is gecast in Disney+-serie Obi-Wan Kenobi. Zij speelt een van de hoofdrollen in de televisieserie. Nu stelt ze dat ze een intrigerende rol heeft.

De actrice liet op haar Instagram weten dat ze iets heel tofs te doen krijgt. Ze zal namelijk "spelen met lichtzwaarden". Waarmee fans natuurlijk helemaal in de speculatiemodus gingen.

Een Jedi?
De vraag is nu natuurlijk of de actrice daarmee een Jedi zal gaan spelen in de aankomende televisieserie. De kans bestaat, maar het hoeft natuurlijk niet zo te zijn.

Een goede mogelijkheid is namelijk ook dat ze een van de Inquisitors zal spelen, die de opdracht kregen om - na de Purge - de laatst overgebleven Jedi op te jagen. Hieronder haar bericht op Instagram:

Bekijk op instagram


Het verhaal van de Obi-Wan serie wordt nog geheim gehouden. Hij speelt zich in elk geval af tussen de films Revenge of the Sith en A New Hope en we krijgen te zien hoe het Obi-Wan Kenobi in die tijd is vergaan. Ook zien we Hayden Christensen weer in de huid van Darth Vader kruipen.

Er gaan ook geruchten dat zowel Luke Skywalker als Leia Organa te zien zijn, maar die verhalen zijn nog nooit bevestigd.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen