Nieuwe trailer 'The Handmaid's Tale' seizoen 4 stelt de vraag: Gaat June wel overleven?

Nieuwe trailer 'The Handmaid's Tale' seizoen 4

Check hier de nieuwe beelden van het vierde seizoen van de hitserie van Hulu.

Jim Pedd, 1 april 2021 om 12:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven voor het vierde seizoen van The Handmaid's Tale. Die belooft ons heel wat nieuws te brengen in het volgende seizoen.
Eind vorig seizoen kregen we nog te zien dat June zich verborgen had als Ofjoseph en Handmaid was geworden voor Commander Joseph Lawrence. Tegen het einde van de serie wist ze een grote groep kinderen naar Canada te krijgen.

Niet klaar
De trailer laat zien dat de regering nu hard naar haar op zoek is. Bovendien heeft June nog wat zaakjes af te handelen met de mensen van Gilead die haar gemarteld hebben. Dat betekent dat de serie nog heel wat in petto heeft voor de fans, en de mensen van Gilead.


Het vierde seizoen van The Handmaid's Tale gaat op 28 april van start op Hulu. Het seizoen van de televisieserie zal vanaf 30 april wekelijks te zien zijn op Videoland. Mooi nieuws dus voor abonnees op de streamingdienst, die in Nederland al bijna 1 miljoen mensen aan zich heeft weten te binden.

Los daarvan weten we wel al dat de serie een vijfde seizoen zal krijgen. Hoe het er nu naar uitziet, is dat volgend jaar ergens te zien.
Lees meer over: The Handmaids Tale, Trailer, Hulu, Seizoen 4

Populair nieuws