search
'CSI: Vegas' maakt meteen een vliegende start
Series / Nieuws

'CSI: Vegas' maakt meteen een vliegende start

De serie CSI: Vegas krijgt namelijk direct een volledig seizoen van CBS.

De reboot CSI: Vegas heeft een straight-to-series bestelling gekregen van CBS. Het is de bedoeling dat onder meer William Petersen, Jorja Fox en andere favorieten uit de franchise terugkeren voor de serie.

De CSI-franchise is uiterst populair op CBS. De hoofdserie debuteerde in oktober 2015 en liep maar liefst vijftien seizoenen. Pas in 2015 kwam het einde voor de serie, maar toen waren er wel al drie spin-offs.

Een reboot
Deadline meldt nu dat er dus een volwaardige reboot komt met de naam CSI: Vegas. Daarin volgen we een team van onderzoekers die fysiek bewijs bekijken in een poging om moordzaken op te lossen.

Nieuw in de serie is Paula Newsome, die de rol van het nieuwe hoofd van het Vegas Crime Lab speelt, Maxine. Verder zijn er nog een aantal andere nieuwe castleden, maar keren er dus ook enkele oudgedienden terug. Daar is producent Jerry Bruckheimer natuurlijk dolenthousiast over:

"Ik kijk er heel erg naar uit om de CSI-franchise terug te brengen voor al onze fans die er al die jaren zo loyaal aan zijn geweest. En om terug te zijn in Las Vegas, waar het al die jaren geleden begonnen is, maakt het nog specialer," vertelde hij.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen