'Charmed'-serie cast transgender actrice

'Charmed'-serie cast transgender actrice

De actrice Mareya Salazar krijgt een grote rol in het nieuwe seizoen van de rebootserie.

Jim Pedd, 2 april 2021 10:18

The CW heeft een tweede transgender actrice gecast voor Charmed. Actrice Mareya Salazar is voor een terugkerende rol aangetrokken in de serie. Ze is daarmee te zien in het derde seizoen.
Salazar speelt de rol van Joséfina, de tweede nicht van de Charmed Ones. Het personage wordt omschreven als een sterke, jonge vrouw met een duidelijke mening, die heel wat eigen geheimen heeft. Het wordt haar eerste televisierol, al was ze in de Nederlandse film Verliefd op Cuba te zien.

Derde seizoen
Het derde seizoen van de televisieserie van The CW heeft echt zijn draai gevonden. Dat nadat er heel negatief op de reboot gereageerd werd, onder meer vanuit oorspronkelijk castleden Holly Marie Combs en Rose McGowan.

In dit derde seizoen werken de Charmed Ones en de magische wereld aan een oplossing voor grote problemen. Julian bevestigde aan Aunt Vivienne dat hij alles zou doen om Macy terug te brengen.

Intussen komt de nieuwe romance tussen Harry en Macy onder druk te staan, vooral als Harry aan Maggie vraagt haar nieuwe krachten te gebruiken om zijn gevoelens voor haar zus te veranderen. En zal Mel ooit echte liefde vinden?
Bron: ComicBook

Lees meer over: Charmed, The CW, Mareya Salazar

Populair nieuws