search
Deze drie actrices spelen de echte Powerpuff Girls
Series / Nieuws

Deze drie actrices spelen de echte Powerpuff Girls

De live action-verfilming van de zender The CW vindt de Powerpuff Girls actrices.

De animatieserie The Powerpuff Girls is bij menigeen bekend. De tekenfilmserie verscheen op Cartoon Network en was te zien van 1998 en 2005 en kreeg later een tweede modernere reeks afleveringen.

Sinds midden 2020 werkt de zender The CW aan een live action tv-serie rond de figuurtjes Blossom, Bubbles en Buttercup en daarvoor zijn nu de drie actrices gevonden. En dat zijn Chloe Bennet (Agents of S.H.I.E.L.D.), Dove Cameron (Descendants) en Yana Perrault (Jagged Little Pill).

Powerpuff Girls gevonden!
Bennet speelt Blossom, Cameron doet Bubbles en Perrault is Buttercup. De pilot wordt geschreven door Diablo Cody en Heather Regnier en de producenten zijn Berlanti Productions en Vita Vera Films in samenwerking met Warner Bros. Television.

Er is ook een officiële synopsis: "The Powerpuff Girls volgt het trio Blossom, Bubbles en Buttercup, die ooit Amerika's superhelden waren. Nu zijn het gedesillusioneerde twintigers die kwaad zijn dat ze hun jeugd hebben verloren aan misdaadbestrijding. Zullen ze zich weer herenigen nu de wereld ze nodig heeft?"

En het mag duidelijk zijn dat de serie een soort van vervolg wordt. De Powerpuff Girls zijn nu dus opgegroeid en minder snoezig als in de tekenfilmreeks.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen