'The Powerpuff Girls' vinden hun vader: Professor Utonium is gecast

'The Powerpuff Girls' vinden Professor Utonium

Acteur Donald Faison tekent voor de rol van Professor Utonium in Powerpuff.

Jim Pedd, 1 april 2021 om 08:12

Variety weet te melden dat acteur Donald Faison gecast is in de live-action televisieserie die The CW ontwikkelt rond de Powerpuff Girls. De acteur zal in de serie van Greg Berlanti de rol van Professor Utonium spelen, de vader van de meisjes.
De serie heeft nu ook een nieuwe titel gekregen, weet Variety: Powerpuff. Het verhaal is ook al enigszins bekend. In de serie zijn de drie superheldinnen namelijk volwassen en zit hun vader met een midlife crisis. Hij hoopt zijn band met zijn dochters te herstellen, nadat hij hen al die jaren van hun kindertijd beroofd had.

De Powerpuff Girls
Recent hoorden we al wie de rollen van de Powerpuff Girls zouden spelen. Actrices Dove Cameron, Chloe Bennett en Yana Perrault zijn gecast als Bubbles, Blossom en Buttercup.

De serie werd al in augustus 2020 aangekondigd en wordt gemaakt in samenwerking met Diablo Cody en Heather Regnier. Showrunner is Greg Berlanti, die onder meer aan de wieg van het Arrowverse stond.

Het is nog niet bekend wanneer de pilot van de serie te zien zal zijn. Maar het feit dat de familie nu in zijn geheel gecast is, is in elk geval goed nieuws.
Bron: Variety

Lees meer over: The Powerpuff Girls, Powerpuff, Donald Faison, The CW

Populair nieuws