search
'American Horror Story' seizoen 10 wordt enorm bloederig
Series / Nieuws

'American Horror Story' seizoen 10 wordt enorm bloederig

Verwacht maar een bloedbad in het nieuwe seizoen van American Horror Story.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ryan Murphy teaset al een tijdje het nieuwe seizoen van American Horror Story. We weten sinds een paar weken dat de nieuwe reeks Double Feature zal heten.

Daarnaast weten we ook dat de tiende reeks twee verhalen gaat vertellen. Castlid Angelica Ross belooft dat we niet alleen daarnaar kunnen uitkijken. Volgens haar brengt dit seizoen ook een heus bloedbad met zich mee.

Een bloedbad
"Dit nieuwe seizoen is echt ongelofelijk," aldus Ross. "Ik ben al begonnen met hieraan te werken met Frances Conroy. De oorspronkelijke fans van American Horror Story hebben echt iets om naar uit te kijken."

"Dat komt natuurlijk vanwege de terugkerende oorspronkelijke acteurs als Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock. Maar ook omdat het echt een bloedbad wordt. Dat is alles wat ik kan zeggen, het wordt echt een bloedbad. Ik weet niet of ik het zou kunnen aanzien."

Dat belooft dus wat voor het nieuwe seizoen van de televisieserie, die net klaar is met zijn opnames. Double Feature zal waarschijnlijk in september of oktober van start gaan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen