search
'The Witcher' eindelijk helemaal klaar voor release dit jaar
Series / Nieuws

'The Witcher' eindelijk helemaal klaar voor release dit jaar

De opnames voor het tweede seizoen verliepen heel wisselend door corona.

De opnames voor het tweede seizoen van The Witcher zijn eindelijk afgerond en Netflix heeft bevestigd dat de nieuwe reeks afleveringen in 2021 verschijnt. Ter ere van de afronding is er een gave video verschenen.

Het tweede seizoen volgt op het succesvolle eerste seizoen dat eind 2019 verscheen. Ondertussen is Netflix ervan overtuigd dat dit seizoen een complete franchise moet loslaten op Netflix, met ook de animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf en de prequelserie The Witcher: Blood Origins. Het eerste seizoen van de serie staat gewoon online.

Video: The Witcher - It's a Wrap
Netflix heeft een leuke video voor de serie online gezet. De beelden tonen een uitgelaten cast en crew, samen met showrunner Lauren Schmidt Hissrich. De weg naar het einde van de opnames is bijna net zo episch geweest als de serie zelf: 158 dagen sinds de start van de productie, verspreid over 15 locaties in het Verenigd Koninkrijk, met 89 castleden, maar liefst 1.200 crewleden en een heleboel nieuwe monsters.



Seizoen 2 voor The Witcher
In seizoen 2 is Geralt of Rivia ervan overtuigd dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de Battle of Sodden. Hij brengt prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent: zijn ouderlijk huis Kaer Morhen.

Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen