‘The Umbrella Academy’ seizoen 3 is beter dan ooit

The Umbrella Academy seizoen 3 beste tot nu toe

Het nieuwe seizoen zou de fans echt heel erg moeten bekoren volgens Tom Hopper.

Jim Pedd, 4 april 2021 om 17:25

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het derde seizoen van de Netflix-serie The Umbrella Academy is volop in de maak. Cast en crew zijn er volop mee bezig.
Mooi is bijvoorbeeld dat er de afgelopen weken beelden naar buiten gebracht werden waarop we een aantal castleden zagen. Zo werd de Sparrow Academy in vol ornaat onthuld.

Flink hypen
Acteur Tom Hopper, die de rol van Luther Hargreeves speelt, vertelde tegenover Collider dat het seizoen beter dan ooit wordt. Hij kijkt er heel erg naar uit dat wij als kijkers naar het nieuwe seizoen kunnen kijken.

”De scenario’s zijn zo goed, dit derde seizoen, en dat maakt het zo tof om te maken,” aldus de acteur. ”Ik voel mij echt geprivilegieerd om dit te mogen maken. Het fijne is dat we ons allemaal ook heel erg op ons gemak voelen bij elkaar. We hebben dezelfde crew, die is grotendeels gelijk gebleven.”

De personages ontwikkelen zich ook meer dan ooit. ”Dat komt vooral omdat we nu echt heel goed weten wie we spelen. Dus als een familie denk ik dat we ons op een mooie en goede plek bevinden. Als je ons zou vergelijken met een sportteam, dan zijn we nu echt goed op elkaar ingespeeld.”

Het is nog niet zeker wanneer het derde seizoen te zien zal zijn, al gaan we ervan uit dat dit in de loop van dit jaar het geval zal zijn.
Bron: CB

Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, Tom Hopper

Populair nieuws