Deze 'Star Wars'-personages keren terug in 'Obi-Wan Kenobi'

Deze personages keren terug in 'Obi-Wan Kenobi'

Star Wars brengt in elk geval vier oude bekenden terug voor de serie van Disney+.

Jim Pedd, 4 april 2021 om 16:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De cast van Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi is onthuld. Daarin zitten een aantal terugkerende personages en over hen vertellen we je in deze special.
De serie van Disney+ speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen van Star Wars: Revenge of the Sith af. En we krijgen te zien wat er met Obi-Wan gebeurd is in de tijd dat hij in ballingschap op Tatooine leefde. Nieuw zijn onder meer Kumail Nanjiani, Sung Kang, Indira Varma en Moses Ingram, maar er zijn ook wat bekenden.

Ewan McGregor als Obi-Wan Kenobi
Obi-Wan Kenobi keert natuurlijk terug. Hij dook onder op Tatooine, waar hij in ballingschap ging na de val van de Jedi. Dat nadat hij eerder Anakin Skywalker verslagen had.

Hayden Christensen als Darth Vader
Deze acteur speelde de rol van Anakin Skywalker, maar is in deze tijd de echt duistere Darth Vader. De acteur mag de rol weer spelen en zal hopelijk een paar mooie momenten met Obi-Wan Kenobi, zijn voormalig leermeester, hebben.

Joel Edgerton als Owen Lars
Aan het einde van de prequels zagen we hoe Obi-Wan Kenobi de baby Luke Skywalker naar het huis van Lars bracht. Daar werd Luke opgevoed door zijn oom en zijn tante. In A New Hope zien we hen sneuvelen, na een aanval van Stormtroopers.

Bonnie Piesse als Beru Lars
Beru Whitesun Lars is natuurlijk ook te zien. Zij zal hetzelfde grimmige lot hebben als Owen, maar haar kennen we nauwelijks in de franchise. Wel weten we dat ze vriendelijker is voor haar adoptief kind dan Owen dat was.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Disney Plus, Ewan McGregor, Hayden Christensen, Joel Edgerton, Bonnie Piesse

Populair nieuws