'Grey's Anatomy'-ster reageert op kritiek van fans

Actrice Ellen Pompeo kreeg het verwijt van een aantal fans dat ze spoilers gedeeld had.

Jim Pedd, 04-04-2021 18:30

Actrice Ellen Pompeo speelt al meer dan vijftien jaar de rol van Meredith Grey in de serie Grey's Anatomy. Maar niet alle fans zijn echt blij met de ster. Dat komt omdat ze van mening zijn dat zij een aflevering gespoild had.
Al sinds de serie in 2005 te zien is, speelt Pompeo de rol van Meredith Grey. Het programma heeft echt haar reis gevolgd gedurende al die jaren en een heel groot ensemble van personages laten zien.

Enige verdediging
Op Instagram zou actrice Ellen Pompeo iets verklapt hebben van het nieuwe seizoen. Daar reageerde ene Matthew Hughes helemaal niet blij op. De actrice had er zo haar eigen idee over en vertelde dat als volgt:Het is nog altijd de vraag of de serie een nieuw seizoen krijgt. Op dit moment onderhandelt televisiezender ABC nog met de actrice en met de showrunner. Zolang er niets zeker is, werkt men aan dit zeventiende seizoen alsof dit het laatste zou kunnen zijn.

Grey's Anatomy is in Nederland te streamen via Amazon Prime Video. Elke donderdag is in de Verenigde Staten een nieuwe aflevering te zien.
Bron: Comicbook

Lees meer over: Greys Anatomy, ABC, Ellen Pompeo, Spoilers

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix