‘Bridgerton’-fans zijn helemaal kapot van het laatste nieuws

‘Bridgerton’-fans zijn helemaal kapot

Het is fans van Netflix-hit Bridgerton niet in de koude kleren gaan zitten dat een van hun favoriete castleden niet terugkeert.

Jim Pedd, 5 april 2021 om 07:04

Deze week hoorden we dat acteur Regé-Jean Page niet terug keert voor het tweede seizoen van hitserie Bridgerton op Netflix. Het hart van heel wat fans van de Netflix-hit is daarmee gebroken.
De acteur werd toen de serie in januari een tweede seizoen kreeg, aangekondigd als een van de terugkerende sterren. Maar het lijkt erop dat de onderhandelingen sindsdien geklapt zijn, want ik keert niet terug.

Grote teleurstelling
Op sociale media reageren heel wat mensen uiterst teleurgesteld op dit nieuws. Het personage van Page was juist een van de hoogtepunten, met name omdat hij zo goed zijn mouwen wist op te rollen en sexy scènes had waarin hij aan lepels likte.

Maar de acteur keert dus niet terug, ook al keert zijn on-screen vrouw Phoebe Dynevor (a.k.a. Daphne Bridgerton) wel terug. Dat is echter niet genoeg voor al die fans:Overigens schijnt de acteur wel terug te willen keren, maar lukt het niet door zijn drukke planning. Hij is bezig met de opnames van blockbuster The Gray Man van de broers Russo, en speelt straks in Dungeons & Dragons. Dat terwijl de opnames van de televisieserie deze maand nog beginnen.

Daarmee lijkt hij dus simpelweg geen tijd te hebben voor de serie. Hoe leuk fans hem ook vonden.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Bridgerton, Netflix, Rege Jean Page

Populair nieuws