'Bridgerton'-ster over toekomst van Daphne en Simon

Bridgerton-ster over toekomst van Daphne en Simon

De serie Bridgerton mag dan wel een iets andere focus krijgen straks, dit deel blijft.

Jim Pedd, 31 maart 2021 om 11:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Bridgerton-ster Adjoa Andoh vergelijkt de reis die Daphne en Simon door zullen maken in het tweede seizoen met die van Prince Harry en Meghan Markle. Dat omdat zij ook jonge ouders zijn.
In het eerste seizoen was het voornaamste doel van Daphne om te trouwen. Zij was de oudste dochter van de bekende Bridgerton-familie en droeg dus een grote verantwoordelijkheid. Uiteindelijk viel ze voor de man van wie mensen dat het minst verwacht hadden: Simon Basset, de Duke of Hastings.

Zwanger en al
Na een hele rits misverstanden, trouwen de twee uiteindelijk. Ze krijgen een happy end, en hebben zelfs een kind. Het tweede seizoen focust dan ook vooral op de liefde van Anthony, de oudere broer van Daphne.

Maar dat wil niet zeggen dat Adjoa Andoh niet iets te doen heeft. Ze vertelde tegenover Entertainment Tonight over haar rol.

"Ik kan niet al te veel verwachten, maar ik denk dat je wel zeker kan weten dat ze nu getrouwd zijn. Dat is een heel nieuw leven en de twee hebben een baby. Dus er komen allerlei zaken bij kijken, want wat betekent het voor twee jongen mensen om een kind te krijgen? Ik bedoel Harry en Meghan, hoe voelt het als zij een nieuw kind krijgen? Wat is de invloed van een nieuw kind op een jong stel?"
Bron: ET

Lees meer over: Bridgerton, Netflix, Adjo Andoh

Populair nieuws