Gerucht: Volgende Arrowverse-crossover extreem ambitieus

Het gerucht gaat dat het Arrowverse er nog een tandje bovenop gooit met de volgende crossover.

Jim Pedd, 05-04-2021 08:08

Het Arrowverse wordt alsmaar ambitieuzer als het aankomt op crossovers. Ooit begon de zender met Elseworlds, om vervolgens met Crisis on Infinite Earths te komen. Dit jaar had ons eigenlijk een kleinschaligere crossover moeten brengen, maar World's Finest werd vanwege het coronavirus gecancelled.
Nu gaat het gerucht dat men van plan is om met meer nieuwe crossovers te komen en het nog groter te maken dan de vorige dat was. Een knappe prestatie, als je erover nadenkt, want de Crisis on Infinite Earths bracht niet alleen het Arrowverse samen, maar ook het BurtonVerse, de Batman-wereld uit de jaren zestig en zelfs het DCEU.

Doomsday Clock
Nu stelt lekker Daniel Richtman dat DC en The CW kijken naar de mogelijkheid om Doomsday Clock te verfilmen. Die comic is geschreven door Geoff Johns en introduceert de personages van Watchmen in het DC-universum.

Het verhaal draait met name om het multiversum en laat zien hoe personages uit de verschillende universa proberen Doctor Manhattan te vinden om de wereld te redden. De boel werd positief ontvangen en leent zich zodoende wellicht ook voor een crossover.

Of het klopt is natuurlijk afwachten, zoals altijd bij Richtman.
Bron: Daniel Richtman

Lees meer over: Arrowverse, Doomsday Clock, Crossover, DCEU, The CW

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in