search
Nog een Marvel-regisseur voor bikkelharde DC-superheldenserie 'Peacemaker'
Series / Nieuws

Nog een Marvel-regisseur voor bikkelharde DC-superheldenserie 'Peacemaker'

Begin volgend jaar verschijnt de serie met John Cena op HBO Max.

De serie Peacemaker wordt een spin-off van de aankomende zomer te verschijnen film The Suicide Squad van regisseur James Gunn. De serie wordt op dit moment opgenomen en de makers hebben nu een Marvel-regisseur binnengehaald.

Gunn is uiteraard al bekend van zijn werk voor Marvel Studios. Hij maakte eerder de eerste twee delen van de Guardians of the Galaxy-films en hij werkt al aan deel drie. Nu voegt een andere Marvel-regisseur zich bij de crew.

Jessica Jones-regisseur voor Peacemaker
Het is de website The Ronin die meldt Rosemary Rodriguez een of meerdere afleveringen van de show gaat regisseren. Rodriguez is bekend van de Marvel/Netflix-serie Jessica Jones en werkte ook aan series als The Walking Dead, The Good Wife en Law and Order.

In Peacemaker, in januari 2022 op HBO Max, zien we John Cena als Christopher Smith a.k.a. The Peacemaker, een pacifistische burgerwacht die voor niets zal stoppen om vrede op aarde te realiseren. Als daar vele doden bij moeten vallen is dat geen probleem.

Opnieuw veel personages
Andere rollen zijn voor Steve Agee als John Economos, Danielle Brooks als Leota Adebayo, Robert Patrick als Auggie Smith, Jennifer Holland als Emilia Harcourt, Chris Conrad als Vigilante, Christopher Heyerdahl als Captain Locke, Chukwudi Iwuji als Clemson Murn, Lochlyn Munro als Larry Fitzgibbon, Annie Chang als Sophie Song, Elizabeth Faith Ludlow als Keeya en Rizwan Manji als Jamil.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen