search
'The Witcher' vindt twee verrassende nieuwe castleden
Series / Nieuws

'The Witcher' vindt twee verrassende nieuwe castleden

Netflix-serie The Witcher moet dit jaar nog van start gaan met zijn tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nu het tweede seizoen van The Witcher officieel klaar is met zijn opnames, kan de tijd van stilte beginnen. Althans, daar lijkt het op, want nu beginnen de opnames en zien we vermoedelijk voorlopig geen ander materiaal meer verschijnen behalve wat Netflix naar buiten wil brengen.

Hoe dan ook weet de site Redanian Intelligence toch nog iets te melden. Volgens hen zijn acteurs Alexander Squires en James Baxter samen gecast in de serie. Zij zouden een jonge Geralt of Rivia en jonge Vesmir spelen.

Nieuwe seizoen
Het tweede seizoen van de serie moet in de loop van dit jaar verschijnen op Netflix. Maar het is nog niet helemaal zeker wanneer dat precies het geval zal zijn.

In dit tweede seizoen denkt Geralt dat Yennefer om het leven is gekomen bij de strijd bij Sodden. Hij besluit daarom om Princess Cirilla mee te nemen naar de veiligste plek die hij kent: zijn vroegere thuis Kaer Morhen.

Daar kan de jonge Ciri getraind worden door Geralts oude leermeester Vesemir. En hoe het er nu naar uitziet, krijgen we straks dus ook iets te zien van hoe het die twee vroeger verging.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen