Bekend gezicht op eerste foto uit seizoen 11 van 'The Walking Dead'

Het is Daryl Dixon (Norman Reedus) die zijn gezicht laat zien.

Bram de Groot, 6 april 2021 11:30

Eindelijk is het tiende seizoen van The Walking Dead afgerond. De aflevering "Here's Negan" verscheen afgelopen weekend en nu wordt het uitkijken naar seizoen elf van de zombieserie.
Na de teaser van gisteren is er nu ook een eerste foto uit het nieuwe seizoen verschenen en daarop zien we het personage Daryl Dixon (Norman Reedus). Hij en de andere nog levende personages keren later dit jaar terug.

Daryl Dixon terug in seizoen 11
Het elfde seizoen trapt af met een tweeluik-aflevering en deze wordt volgens showrunner Angela Kang "groter dan ooit". De eerste reeks afleveringen bestaat uit "acht episodes boordevol actie met de enorme omvang en schaal die fans van TWD Universe gewend zijn," zei Scott Gimple, chief content officer van franchise.

Dat Daryl Dixon op de foto te zien is, is geen verrassing. Ook na seizoen 11 keert het personage terug voor zijn eigen solo-avontuur, samen met Carol (Melissa McBride). Seizoen elf start op 22 augustus.

Bron: Comicbook

Lees meer over: The Walking Dead, Lauren Cohan, Robert Patrick, Jeffrey Dean Morgan, Steve Yeun, Jon Bernthal, Andrew Lincoln

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws