search
Nu al een trailer voor 'Star Trek: Discovery' seizoen 4!
Series / Trailer

Nu al een trailer voor 'Star Trek: Discovery' seizoen 4!

Seizoen 4 van Star Trek: Discovery verschijnt dit jaar op Paramount+ en waarschijnlijk Netflix.

In Nederland kijken de fans de serie Star Trek: Discovery op Netflix. In de States verschenen de eerste drie seizoenen op CBS All Access, maar seizoen 4 zal verplaatsen naar Paramount+, de streamingdienst die Paramount Pictures komende tijd wereldwijd gaat uitrollen.

Paramount+ heeft nu een eerste trailer voor seizoen 4 van Star Trek: Discovery online gezet en onthuld dat het seizoen in 2021 zal verschijnen. "We are not in this alone" is de inleiding tot de beelden die je hieronder kunt zien.



De trailer verscheen tijdens "First Contact Day". In het nieuwe seizoen worden Captain Burnham en de U.S.S. Ontdekkingsploeg geconfronteerd met een bedreiging die ze nog nooit zijn tegengekomen. Als de Federatie- en niet-Federatie-werelden de impact voelen, moeten ze het onbekende confronteren en samenwerken om een hoopvolle toekomst voor iedereen te veilig te stellen.

Bekijk hieronder ook een video met een aantal hoofdrolspelers uit Star Trek: Discovery. De eerste drie seizoenen van Discovery vind je op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen