Netflix onthult eerste poster 'Jupiter's Legacy'

Netflix onthult eerste poster 'Jupiter's Legacy'

Vermoedelijk een bloederig nieuw project rond superhelden dat straks op Netflix verschijnt.

Jim Pedd, 6 april 2021 om 23:33

Netflix komt snel met de eerste trailer van Jupiter's Legacy. Voordat het zover is, hebben we nu alvast de eerste echte poster voor de serie.
Op de poster zien we de vier hoofdpersonen in de superfamilie staan. Je ziet dus Josh Duhamel als Sheldon Sampsons, a.k.a. The Utopian, Leslie Bibb als zijn echtgenote Grace / Lady Liberty, Elena Kampouris als dochter Chloe en Andrew Horton als zoon Brandon.

Niet heel gelukkig
Echt gelukkig ziet het gezin er niet uit, zoals wel blijkt uit deze poster:Jupiter's Legacy wordt de eerste serie die Netflix en Mark Millar samen maken op basis van een van de vele comics van Millar. De serie speelt zich over meerdere decennia af en kijkt naar de complexe dynamiek van familie, macht en loyaliteit. Na een eeuw waarin ze de mensheid veilig hebben gehouden, moeten de kinderen van 's werelds eerste superhelden het overnemen. Maar dat gaat zeker niet makkelijk.

Millar vertelde over de serie: "We vragen ons heel erg af wat er gebeurt als superhelden uit hun cyclus van herhaling stappen. Dat is echt het beginpunt, en dan draait iedereen natuurlijk helemaal door. Stel je The Incredibles voor, maar dan met kinderen die zo uit een nachtmerrie kunnen komen."
Lees meer over: Jupiters Legacy, Netflix, Mark Millar, Josh Duhamel, Leslie Bibb, Elena Kampouris, Andrew Horton

Populair nieuws