search
10 jaar 'Game of Thrones': Gewoon nog een keer kijken?
Series / Video/clip/featurette

10 jaar 'Game of Thrones': Gewoon nog een keer kijken?

The Iron Anniversary voor een van de grootste series ooit gemaakt.

Er wordt gewerkt aan vele spin-offs van Game of Thrones en naar de release van de eerste House of the Dragon zullen veel mensen uitkijken. Maar kunnen die series het ondertussen tien jaar geleden gestarte origineel evenaren?

Dat weten we uiteraard pas over een aantal jaar. Nu is het eerst tijd voor de "Iron Anniversary" van de HBO-serie die zich nog steeds kan rekenen tot de meest besproken series. Hieronder zie je een promo voor het jubileum.

Iron Anniversary van Game of Thrones
Op 17 april 2011 startte Game of Thrones met de aflevering "Winter Is Coming" geregisseerd door Tim Van Patten en geschreven door David Benioff & D. B. Weiss. Het was de start van iets groots: 8 seizoenen vol politiek, actie, liefde en draken.

De serie werd per seizoen steeds beter bekeken, met 2,2 miljoen kijkers tijdens de eerste aflevering tot het serierecord met 13,6 miljoen kijkers voor de 73e en laatste aflevering "The Iron Throne".

Onderstaande beelden doen alweer denken aan een zoveelste re-run. In Nederland vind je Game of Thrones op Ziggo Movies & Series XL
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen