Te bekijken op Apple TV+: de serie 'Calls' zonder echte beelden

Mysterieuze serie 'Calls' te bekijken op Apple TV+

Een echte must voor wie van een gezonde dosis mysterie houdt...

Geoffrey Ketels, 7 april 2021 om 14:15

Wie graag eens een echt unieke serie wil volgen is op Apple TV+ aan het juiste adres. Je kan op de streamingdienst namelijk kijken naar de toch wel bijzondere reeks Calls.
Oja, hadden we in de inleiding vergeten te vermelden dat deze serie niet bestaat uit echte beelden? In plaats daarvan wordt het verhaal verteld aan de hand van fictieve telefoongesprekken. Dit is uiteraard een gewaagde keuze, maar de interesse in de reeks is alvast ongelofelijk groot.

Calls vertelt het verhaal van een groep vreemden wiens levens plots worden ontwricht door een reeks van bizarre telefoongesprekken. Al snel blijkt dat deze telefoongesprekken samenhangen met een naderende apocalyptische gebeurtenis.

Timothée Hochet
De kans bestaat dat deze reeks en vooral het concept waarover ze beschikt je doet denken aan een ander project. Calls is namelijk gebaseerd op de gelijknamige, Franse reeks van Timothée Hochet.

Kan je, je nog geen goed beeld vormen van wat je van deze serie precies mag verwachten? Dan kan de onderstaande trailer daar verandering in brengen. De serie is in ieder geval nu gewoon te bekijken (of beluisteren?) op Apple TV+.


Lees meer over: Calls, serie, series, Apple, Apple TV

Populair nieuws