Gerucht: unieke nieuwe 'Star Trek'-serie op komst

Gerucht: unieke nieuwe 'Star Trek'-serie op komst

Het gerucht gaat dat er een Star Trek-serie die zich alleen op Aarde afspeelt komt.

Jim Pedd, 07-04-2021 15:20

Star Trek is groter dan ooit. Paramount Plus wil de franchise elk kwartaal een nieuwe serie gunnen, waarmee het ook alleen maar blijft groeien.
Maar vrijwel alle series in de franchise spelen zich nagenoeg helemaal in de ruimte af, op wat afleveringen en momenten op Aarde na. Wat we nauwelijks zien is dus de thuisplaneet van de mensheid, maar mogelijk komt daar verandering in.

Nieuwe Star Trek-serie
Lekker Daniel Richtman stelt op basis van anonieme bronnen dat de franchise in de toekomst een nieuwe serie krijgt. Dit serie zou zich volledig af gaan spelen op onze planeet.

Hoewel Richtman lang niet altijd raak schiet met zijn vele geruchten, klinkt het wel interessant. De franchise mag wellicht best iets meer gaan verkennen van de thuisplaneet van de mensheid. Tot nu toe kregen we vooral kleine verwijzingen en hints naar hoe de boel er op verschillende momenten in tijd uitziet.

Wie weet zou het dan ook een interessante en mooie manier kunnen zijn voor Paramount Plus om de franchise op een heel nieuwe manier uit te breiden. Hoe het ook zij: elk kwartaal komt er iets nieuws!
Bron: Daniel Richtman

Lees meer over: Star Trek, Paramount Plus, Aarde

Populair nieuws