search

Ons nieuws van woensdag 7 april 2021

Fan van 'The Boys'? Check dan deze series op Amazon Prime Video
Series / Featured

Fan van 'The Boys'? Check dan deze series op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video heeft heel wat toffe tips voor mensen die fan zijn van The Boys.

Amazon Prime Video wist zichzelf goed op de kaart te zetten met de superheldenserie The Boys. In plaats van echte helden, zien we in de heftige serie behoorlijk amorele superhelden. Maar het is wachten op het derde seizoen.

In de tussentijd biedt Amazon Prime Video nog genoeg ander mooi materiaal. In dit artikel zetten we vijf tips voor je op een rij die Amazon aanraadt als je van The Boys houdt.

The Tick: In een wereld waar al tientallen jaren superhelden wonen, merkt een accountant zonder krachten dat een dood gewaande superschurk de stad beheerst. In zijn strijd dit complot te ontrafelen, werkt hij samen met een vreemde, blauwe superheld. Samen gaan ze een avontuur aan vol gestoorde aartsvijanden, bloedige wrekers, gestoorde wetenschap en bovennatuurlijke, bizarre gebeurtenissen.

Hunters: Hunters, van uitvoerend producent Jordan Peele, volg een bont team nazi-jagers op hun zoektocht naar gerechtigde wraak in het New York van 1977.

Carnival Row: Als een seriemoordenaar rondloopt op Carnival Row en de overheid de dood van burgers van de lagere klasse negeert, is Rycroft Philostrate, een door oorlog geharde detective,als enige bereid om de moorden te stoppen en de fragiele vrede te handhaven. Als Vignette Stonemoss, een feeënvluchteling, opduikt in de Burgue dwingt ze Philo echter rekening te houden met een verleden dat hij wilde vergeten.

Preacher: "Preacher" is gebaseerd op de populaire comicbooks met dezelfde naam: een bovennatuurlijk, bizar en duister comedydrama over een predikant uit het westen van Texas genaamd Jesse Custer (Dominic Cooper) die is bezeten door een mysterieuze entiteit waardoor hij over ongewone krachten beschikt.

American Gods: Als Shadow Moon uit de gevangenis komt, ontmoet hij Mr Wednesday en ontwikkelt zich een storm. Wat hij niet weet, is dat deze storm de loop van zijn hele leven zal veranderen. Stuurloos achtergelaten door de recente, tragische dood van zijn vrouw en ingehuurd als Mr Wednesday's bodyguard, bevindt Shadow zich in het centrum van een wereld die hij moeilijk kan begrijpen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meerjarige Netflix-deal voor Meghan Markle en Prins Harry
Series / Nieuws

Meerjarige Netflix-deal voor Meghan Markle en Prins Harry

Primeur: Prins Harry is voor het eerst te zien in een nieuwe docuserie op Netflix

De hertog en hertogin van Sussex hebben een meerjarige deal met Netflix ondertekend. Het eerste project van Meghan Markle (Suits) en Prins Harry richt zich op een belangrijk goed doel van de prins.

In 2014 heeft Harry de 'Invictus Games' opgericht, dit is een wedstrijd in Paralympische stijl voor gewonde veteranen. De werktitel van het project is Heart of Invictus en volgt atleten in hun voorbereiding op de 'Invictus Games' in Den Haag in 2022.

"Sinds de allereerste Invictus Games in 2014 wisten we dat alle deelnemers staan voor veerkracht en vastberadenheid", zei Prins Harry in een verklaring. "Deze serie geeft een kijkje in de ontroerende en opbeurende verhalen van deze sportmensen."

Harry is "trots en opgewonden" om deze bijzondere groep mensen te laten zien. Ze "inspireren en zijn het toonbeeld van menselijk potentieel", aldus de trotse oprichter.

Britse regisseur en Oscar-winnaar Orlando von Einsiedel en producer Joanna Natasegara leiden het project. Naast de uitvoerend producent van Heart of Invictus, zal Prins Harry ook voor de camera verschijnen in de docuserie.

"De documentaire volgt de deelnemers terwijl ze trainen. De serie volgt ook de organisatoren in de voorbereidingen op de Spelen, uitgesteld tot volgend voorjaar", aldus het persbericht van het project.

Meghan Markle en Prins Harry tekenden vorig jaar een meerjarige deal met Netflix. Hun productiebedrijf gaat exclusief documentaires, docu-series, speelfilms en kinderprogramma's maken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Bridgerton'-ster kreeg flinke bak geld aangeboden voor terugkeer
Series / Nieuws

'Bridgerton'-ster kreeg flinke bak geld aangeboden voor terugkeer

Regé-Jean Page had 50.000 dollar per aflevering (!) kunnen krijgen voor een kleine gastrol.

Er zijn nieuwe details onthuld over de keuze van acteur Regé-Jean Page, die de rol van Simon Basset speelt in Bridgerton, om niet terug te keren voor het tweede seizoen.

De acteur tekende voor 1 seizoen, met als idee om dus niet terug te keren voor het tweede seizoen. Elk nieuw seizoen zou namelijk een van de Bridgerton-broers of -zussen volgen in een queeste naar een huwelijk. Vorige week bleek dat Page niet terug zou keren voor een tweede reeks, ondanks zijn grote populariteit.

Hele goede deal
Nu blijkt uit een bericht van The Hollywood Reporter dat de acteur een lucratieve deal afwees. Hij kreeg "de kans om als gastacteur terug te keren voor drie tot vijf afleveringen" en in ruil daarvoor 50.000 dollar per aflevering aangeboden.

Maar de acteur zag dat niet zitten. "Het voelde interessant omdat het een miniserie was, voor mijn gevoel. Ik kon binnenkomen, mijn bijdrage leveren en daarna zou de Bridgerton-familie zonder mij verder kunnen."

De acteur keert dus niet terug voor het tweede seizoen, zelfs niet voor een gastrol in een later seizoen. Dat vooral omdat hij zich wil richten op zijn carrière als filmster en televisiester, een carrière die net in bloei is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
12 opvallende feiten uit de trailer voor 'Star Trek: Picard' seizoen 2
Series / Featured

12 opvallende feiten uit de trailer voor 'Star Trek: Picard' seizoen 2

De trailer voor het nieuwe seizoen van Star Trek: Picard laat meer zien dan je zou denken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste trailer voor het tweede seizoen van Star Trek: Picard was eindelijk te zien. Die zit vol hints en verwijzingen die meteen een beeld geven van wat we in het tweede seizoen mogen verwachten.

Vandaag zetten we de belangrijkste verwijzingen en hints op een rij.

1. De wijngaard van Picard keert terug. In het eerste seizoen zagen we die locatie heel kort, maar hij is nu weer te zien in de trailer.

2. In de voice-over zegt Picard dat 'tijd' de echte 'final frontier' is, de laatste grens dus. Dat betekent dat we nog heel wat interessante ontwikkelingen kunnen verwachten.

3 10:05 is het tijdstip dat we op een klok zien staan. Een antieke klok op het bureau van Picard, die interessant kan zijn omdat deze duidelijk links aan het thema van tijd.

4. De 'reckoning tablet' is te zien: een oeroud artefact dat toebehoort aan de Bajorans. Een tablet dat al eens leidde tot een grote oorlog omdat daar een gevangen profeet van de Bajorans in zat.

5. Een schilderij van de Enterprise hangt boven de schoorsteenmantel. Het is te zien als Picard 'geschiedenis' zegt.

6. We zien ook een oude com-badge van de Enterprise-D te zien, het oeroude ontwerp dat we kennen van vroeger.

7. Op het bureau ligt een oeroude editie van Paradise Lost van John Milton. Het epische gedicht ging over de verleiding van Adam en Eva.

8. Er ligt ook een model van de USS Stargazer, het eerste schip van Picard. En dat is een tijdperk dat nauwelijks bekeken is tot nu toe.

9. In de trailer zien we opmerkelijk genoeg ook een zandloper die verkeerdom loopt. Wellicht dat de tijd dus teruggedraaid wordt?

10. Een schaakbord staat ook op een tafeltje, wat betekent dat er wellicht iets leuks te gebeuren staat weer.

11. Queen of Hearts: die kaart zien we liggen op het schaakbord. Een kaart die past binnen de set die Data in handen had in de eerste scène van deze serie.

12. Niemand minder dan Q keert terug, horen we via de stem van acteur John de Lancie.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nu te streamen: Wanneer een alien een dokter wordt in 'Resident Alien'
Series / Nieuws

Nu te streamen: Wanneer een alien een dokter wordt in 'Resident Alien'

Deze vermakelijke reeks werd toegevoegd aan het aanbod van Ziggo Movies & Series XL...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Resident Alien kon rekenen op een warme ontvangst en ook nu zijn de recensies nog steeds behoorlijk enthousiast. Voor Ziggo-abonnees is er nu ook goed nieuws, want zij kunnen de serie nu bekijken bij Ziggo Movies & Series XL.

In de serie Resident Alien volgen we een alien die de identiteit moet aannemen van een dokter. Dit moet hij doen in een klein stadje in het Amerikaanse Colorado. Wanneer een buitenaards wezen verantwoordelijk wordt voor de gezondheid van de mensen hier op Aarde voorspelt dat uiteraard niet veel goeds...

Gelijknamige comic
De reden waarom deze serie van bij de start kon rekenen op zoveel interesse is ook deels te wijten aan het feit dat ze is gebaseerd op een comic. Het betreft hier meer bepaald de comic van Peter Hogan en Steve Parkhouse. Het was uiteindelijk Chris Sheridan die er een serie van heeft gemaakt.

Ben jij ook wel benieuwd naar wat deze serie allemaal voor moois voor jou in petto heeft? Dan kan je ze vanaf nu bekijken bij Ziggo Movies & Series XL. De onderstaande trailer geeft je verder alvast een mooi voorsmaakje.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Check hier de eerste beelden van Netflix-superheldenserie 'Jupiter's Legacy'
Series / Trailer

Check hier de eerste beelden van Netflix-superheldenserie 'Jupiter's Legacy'

Jupiter's Legacy is vanaf 7 mei in zijn geheel te streamen en ziet er heel spectaculair uit.

Netflix heeft zojuist de eerste trailer vrijgegeven voor de serie Jupiter's Legacy. De serie is door Sang Kyu Kim gemaakt, in samenwerking met Mark Millar op wiens comic de boel gebaseerd is.

De serie vertelt eigenlijk twee verhalen. Het eerste is dat van de eerste superhelden van onze wereld, die hun krachten in de jaren dertig gekregen hebben. Maar nu zijn zij de vereerde 'elder guard' en is het aan hun kinderen die eveneens superkrachten hebben om de legendarische heldendaden van hun ouders te evenaren. Maar dat gaat allesbhealve gemakkelijk.

De eerste trailer
Hieronder kan je de allereerste trailer voor de serie bekijken:



Jupiter's Legacy zou in eerste instantie gemaakt worden door Steven S. DeKnight. Hij stapte echter op wegens creatieve meningsverschillen en werd vervangen door Sang Kyu Kim. Die mocht alle acht afleveringen verzorgen van de serie en nam de boel halverwege de productie over.

In de serie speelt Chase Tang een superschurk, hoewel we niet weten welke precies. Maar duidelijk is dat de helden een wat ambigu karakter krijgen in deze serie. En het wordt een serie geheel in stijl met wat we van bedenker Mark Millar kennen.

Vanaf 7 mei is de serie te streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: unieke nieuwe 'Star Trek'-serie op komst
Series / Nieuws

Gerucht: unieke nieuwe 'Star Trek'-serie op komst

Het gerucht gaat dat er een Star Trek-serie die zich alleen op Aarde afspeelt komt.

Star Trek is groter dan ooit. Paramount Plus wil de franchise elk kwartaal een nieuwe serie gunnen, waarmee het ook alleen maar blijft groeien.

Maar vrijwel alle series in de franchise spelen zich nagenoeg helemaal in de ruimte af, op wat afleveringen en momenten op Aarde na. Wat we nauwelijks zien is dus de thuisplaneet van de mensheid, maar mogelijk komt daar verandering in.

Nieuwe Star Trek-serie
Lekker Daniel Richtman stelt op basis van anonieme bronnen dat de franchise in de toekomst een nieuwe serie krijgt. Dit serie zou zich volledig af gaan spelen op onze planeet.

Hoewel Richtman lang niet altijd raak schiet met zijn vele geruchten, klinkt het wel interessant. De franchise mag wellicht best iets meer gaan verkennen van de thuisplaneet van de mensheid. Tot nu toe kregen we vooral kleine verwijzingen en hints naar hoe de boel er op verschillende momenten in tijd uitziet.

Wie weet zou het dan ook een interessante en mooie manier kunnen zijn voor Paramount Plus om de franchise op een heel nieuwe manier uit te breiden. Hoe het ook zij: elk kwartaal komt er iets nieuws!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Te bekijken op Apple TV+: de serie 'Calls' zonder echte beelden
Series / Nieuws

Te bekijken op Apple TV+: de serie 'Calls' zonder echte beelden

Een echte must voor wie van een gezonde dosis mysterie houdt...

Geoffrey Ketels
Wie graag eens een echt unieke serie wil volgen is op Apple TV+ aan het juiste adres. Je kan op de streamingdienst namelijk kijken naar de toch wel bijzondere reeks Calls.

Oja, hadden we in de inleiding vergeten te vermelden dat deze serie niet bestaat uit echte beelden? In plaats daarvan wordt het verhaal verteld aan de hand van fictieve telefoongesprekken. Dit is uiteraard een gewaagde keuze, maar de interesse in de reeks is alvast ongelofelijk groot.

Calls vertelt het verhaal van een groep vreemden wiens levens plots worden ontwricht door een reeks van bizarre telefoongesprekken. Al snel blijkt dat deze telefoongesprekken samenhangen met een naderende apocalyptische gebeurtenis.

Timothée Hochet
De kans bestaat dat deze reeks en vooral het concept waarover ze beschikt je doet denken aan een ander project. Calls is namelijk gebaseerd op de gelijknamige, Franse reeks van Timothée Hochet.

Kan je, je nog geen goed beeld vormen van wat je van deze serie precies mag verwachten? Dan kan de onderstaande trailer daar verandering in brengen. De serie is in ieder geval nu gewoon te bekijken (of beluisteren?) op Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De Scandinavische thriller 'Snabba Cash'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De Scandinavische thriller 'Snabba Cash'

De Zweedse serie borduurt verder op de films die eerder al zijn verschenen...

Geoffrey Ketels
Er zijn op Netflix best al wat Scandinavische toppertjes voorbij gekomen. Vandaag gaan we er nog eentje aan dat lijstje toevoegen. Vanaf vandaag is op de streamingdienst namelijk ook de gloednieuwe, Zweedse serie Snabba Cash te bekijken.

Zo'n 10 jaar nadat de gebeurtenissen uit de filmtrilogie zich hebben afgespeeld is de tijd aangebroken voor drie mensen om terug snel geld te verdienen. Dit willen ze graag doen in de onderwereld die sterk wordt beïnvloed door verschillende gebeurtenissen. Ook de booming start-ups van Stockholm blijken een geschikte opportuniteit te bieden. Al snel wordt echter duidelijk dat dit niet zomaar zonder tegenslagen zal kunnen gebeuren.

Voor de serie Snabba Cash geldt dat ze losjes is gebaseerd op de keiharde misdaadboeken van de Zweedse auteur Jens Lapidus genaamd de Stockholm-trilogie. Deze boeken werden in het verleden overigens ook al eens verfilmd. Dit gebeurde onder de naam Easy Money.

Hoogstaande verwachtingen
De verwachtingen voor deze serie zijn best hooggespannen. Dat is onder meer het gevolg van het feit dat ze afkomstig is van de hand van Oskar Söderlund. Hij fungeert als hoofdschrijver voor de reeks en was voorheen ook reeds betrokken bij projecten als Greyzone en Rebecka Martinsson.

Snabba Cash is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf vandaag, woensdag 7 april 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizarre Negan-moment in 'The Walking Dead'-finale uitgelegd
Series / Nieuws

Bizarre Negan-moment in 'The Walking Dead'-finale uitgelegd

The Walking Dead seizoen 10 eindigde met een mooi moment voor schurk Negan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jeffrey Dean Morgan gaat in een interview in op de finale van het tiende seizoen van The Walking Dead. Volgens de acteur zit er iets bijzonders in de grijns van zijn personage, Negan.

De aflevering, nummer 22 van seizoen 10, eindigt ermee dat Negan terugkeert naar Alexandria. Daar waarschuwt Carol hem dat Maggie hem zal doden als hij blijft. Helemaal aan het einde van het seizoen staren Negan en Maggie naar elkaar. Hij glimlacht en loopt naar binnen.

Open voor interpretatie
"Dat moment moet wijd open staan voor interpretatie," vertelde Morgan aan Entertainment Weekly. "Het kwam echt tot mij omdat Melissa en ik het op dat moment echt heel leuk hadden. Ik zat echt naar haar te lachen. Tussen de takes door hebben we het geweldig gehad."

Dat moment wordt dus even gereflecteerd in de televisieserie van AMC. Hoe dan ook is dit het moment waarop Negan besluit terug te keren en "niet te buigen voor Maggie. Hij gaat dit gewoon tegemoet treden."

"Ik denk dat die glimlach van hem naar Maggie zijn manier was om dat over te brengen: 'Ik ga niet wegrennen. Ik vlucht niet weg voor jou, hier ben ik'. Ik weet niet of hij dat per se slecht bedoelt, maar duidelijk is dat hij er was."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Prodigy' onthult terugkerende Kathryn Janeway
Series / Foto's

'Star Trek: Prodigy' onthult terugkerende Kathryn Janeway

Captain Janeway is straks terug in de serie Star Trek: Prodigy, eindelijk!

Vandaag hebben we voor het eerst een blik gekregen op Kathryn Janeway in de aankomende animatieserie Star Trek: Prodigy. Tijdens First Contact Day, blikte Paramount Plus vooruit op de toekomst van het universum.

Dat bracht heel wat eerste beelden, waaronder ook een heuse blik op het terugkerende personage van actrice Kate Mulgrew. Hieronder kan je haar zien:



Star Trek: Prodigy draait om een groepje jeugdige aliens die een verlaten Starfleet-schip vindt. Daarmee besluiten ze een missie te ondernemen en gaan ze op allerlei grootse en gevaarlijke avonturen.

In de serie krijgen ze ook te maken met Janeway, althans, een holografische versie van de heldin. Showrunners Kevin en Dan Hagerman bevestigden dat zij in deze serie de rol van een Emergency Training Hologram heeft.

Eerder werd nog gedacht dat het personage de jongeren zou achtervolgen. Maar dat is dus niet het geval. Vreemd is dat niet, want de show speelt zich af in het jaar 2383, als Janeway en de crew van de USS Voyager nog diep in het Delta Quadrant zitten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' kan nog een spin-off krijgen
Series / Nieuws

'The Walking Dead' kan nog een spin-off krijgen

Wellicht dat de serie The Walking Dead een serie rond de Saviors kan krijgen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het verhaal van de Saviors in The Walking Dead is nog niet duidelijk verteld. Met de aflevering Here's Negan werd wel een beetje gehint naar de oorsprong van de schurkengroep in het universum.

Een flashback speelde zich twaalf jaar eerder af. In die flashback van The Walking Dead zagen we hoe Laura, de toekomstige Savior, Negan zijn knuppel gaf. Maar voordat Negan een cultus vormt, stopt de aflevering.

Leider van een groep
In de comics wordt Negan het hoofd van een gevaarlijke groep slechteriken, als hij het getrouwde koppel Dwight en Sherry ontmoet. Die twee zitten niet in de serie, al stelt showrunner Angela Kang dat ze wel min of meer in de serie zouden zitten.

Negan zal waarschijnlijk geen extra oorsprongsverhaal krijgen in de televisieserie The Walking Dead. Maar wat Kang betreft, kan er wel meer:

"Er is nog zoveel om te vertellen tussen het moordmonoloog dat hij vertelt en het moment dat onze helden het pad met hem kruisen," vertelde Kang ooit. "Dus ik hoop echt dat we dat verhaal ooit kunnen vertellen. Alleen is de kans klein dat dit in de vlaggenschipserie gebeurt."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: Daredevil van Netflix komt naar Disney+
Series / Nieuws

Gerucht: Daredevil van Netflix komt naar Disney+

Acteur Charlie Cox zou dan toch te zien zijn in een serie van Disney+: Echo.

Marvel Studios heeft uiterst ambitieuze plannen rond het superheldenuniversum op streamingdienst Disney+. Er zit een hele rits exclusieve series aan te komen, met nog een leuke aanvulling die recent aangekondigd werd: Echo.

De serie Echo wordt een spin-off van de serie Hawkeye. En nu gaat het gerucht dat deze een duidelijke verbinding krijgt met Daredevil van Netflix.

Charlie Cox
Het gerucht gaat namelijk dat acteur Charlie Cox een rol heeft in de Echo-serie. De acteur speelt natuurlijk een blinde superheld in de serie van Netflix, maar die werd enige jaren geleden geannuleerd.

Volgens Mikey Sutton is Marvel Studios echter niet klaar met hem en wil men dat Charlie Cox een rol heeft in de toekomst van het MCU. Dat zou in dit geval betekenen dat er een serie komt waarin hij dus een rol krijgt.

De rol van Echo, ofwel Maya Lopez zoals ze eigenlijk heet, wordt gespeeld door Alaqua Cox. Zij speelt die rol straks niet alleen in Hawkeye, maar ook in Echo. Die wordt ontwikkeld door Ethan en Emily Cohen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wie is Conrad Mack in de Disney+ serie 'The Falcon and the Winter Soldier'?
Series / Featured

Wie is Conrad Mack in de Disney+ serie 'The Falcon and the Winter Soldier'?

Een bijzondere wink naar de obscure Marvel comics vonden we in de vorige aflevering van The Falcon & The Winter Soldier. Wie is de mysterieuze Conrad Mack?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

**Let op! Dit bericht bevat SPOILERS voor de derde aflevering van The Falcon and the Winter Soldier**

In de derde aflevering van The Falcon and the Winter Soldier werden we geconfronteerd met een bijzonder karakter uit het Marvel universum: Conrad Mack. Wie is deze mysterieuze verschijning? Wij leggen het uit.

In het MCU wordt Mack gespeeld door Anthony Mackie, maar we hebben hem voorlopig alleen nog maar op een foto kunnen zien. Sam Wilson (ook gespeeld door Mackie) moet zich verkleden in zijn traditionele kostuum: een kleurrijk gewaad met veel kettingen.

The Smiling Tiger
Mack staat in de Marvel comics bekend als The Smiling Tiger, een vreemde mens-mutant met klauwen en geweldige combat-skills. Hij werd een groot onderdeel van de onderwereld van het eiland Madripoor (waarmee we in deze aflevering kennis maakte) toen hij een Quinjet van de Avengers liet crashen op het eiland.



Thunderbolts
Nog een bijzonder feitje: Hij maakte onderdeel uit van het schurkenteam Folding Circle, een nakomer van de Thunderbolts. Dit is het team waar deze serie overduidelijk naartoe bouwt en waar onder meer The Winter Soldier, Zemo en US Agent (waarvan we al een profiel schreven) onderdeel van uitmaakte.

Voor de liefhebbers van de Marvel comics: verhalen over en met de Smiling Tiger lees je in New Warriors Vol. 1, nummer 19-25 en Thunderbolts Vol. 1, nummer 103, 104 en 107.

Menselijk
Een grote verandering vind plaats in de MCU-versie van dit karakter: in tegenstelling tot zijn tegenhanger in de comics lijkt Mack volledig menselijk te zijn. Of we hem overigens ooit echt te zien krijgen, is nog maar de vraag. Al zullen wij geen tegenstander zijn van een Mackie vs Mackie gevecht op het zilveren scherm.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Topactrice naast Al Pacino in 'Hunters' seizoen 2
Series / Nieuws

Topactrice naast Al Pacino in 'Hunters' seizoen 2

Na Al Pacino opnieuw een topper in de serie van Amazon Prime Video.

Vandaag is bekend geworden dat de Oscar genomineerde Jennifer Jason Leigh een nazi-jager zal spelen in het tweede seizoen van Hunters.

In de serie jaagt een groep Joodse burgers in het New York City van de jaren '70 op nazi's die het Vierde Rijk willen stichten in de Verenigde Staten. Ze doen dit onder leiding van Meyer Offerman (Al Pacino).

De serie, waarin ook Logan Lerman een hoofdrol speelt, kreeg wisselende kritieken toen het eerste seizoen verscheen. Lof was er voor de acteerprestaties, maar minpunten waren er voor het 'pulp'-aspect van het verhaal. Ondanks dat wist de serie genoeg kijkers te trekken en heeft Amazon genoeg geld over om een tweede seizoen van de serie te maken. Get Out-regisseur Jordan Peele produceert wederom.

Een doorgewinterde actrice
Leigh speelt in de serie de rol van Chave Apfelbaum, een legendarische nazi-jager die in de allereerste aflevering kort was te zien als een jonge vrouw. De actrice speelde sinds haar doorbraak in jaren '80-klassieker Fast Time at Ridgemont High mee in een hele hoop topfilms en werd uiteindelijk met een Oscarnominatie beloond voor haar rol in Quentin Tarantino's The Hateful Eight.

Het is nog onduidelijk wanneer we het tweede seizoen van Hunters precies kunnen verwachten op Amazon.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe teaser 'Chucky' laat zien hoe de moordende pop wordt gebouwd
Series / Nieuws

Nieuwe teaser 'Chucky' laat zien hoe de moordende pop wordt gebouwd

De pratende, moordende pop wordt opnieuw met praktische effecten tot leven gebracht.

In een korte nieuwe teaser voor Chucky zien we hoe de beruchte pop opnieuw op praktische wijze wordt gebouwd voor de serie van SYFY/USA Network.

Chucky werd in 1988 wereldberoemd door de film Child's Play, waarin het jochie Andy werd geterroriseerd door een pop die bezeten werd door de geest van een seriemoordenaar.

In 2018 werd aangekondigd dat Chucky zijn eigen tv-serie zou krijgen, na de afgelopen 30 jaar een hele reeks films te hebben aangevoerd. En in tegenstelling tot de reboot uit 2019, keren voor de serie drie van de bekendste namen die verbonden zijn aan de franchise terug: Don Mancini, de bedenker, Jennifer Tilly als de stem van Tiffany Valentine en Brad Dourif als de iconische stem van Chucky.

Oorsprong van Chucky
Mancini's serie zou op meerdere vlakken moeten dienen als het oorsprongsverhaal van de pop. De opnames zouden volgens de makers inmiddels moeten zijn begonnen.

Chucky wordt dit najaar verwacht. Je kunt de teaser-video uiteraard hieronder bekijken.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jeffrey Dean Morgan wilde stoppen met acteren na 'Star Trek: Enterprise'
Series / Nieuws

Jeffrey Dean Morgan wilde stoppen met acteren na 'Star Trek: Enterprise'

De acteur had zo'n nare ervaring met de serie van Star Trek dat hij het bijna niet meer zag zitten.

Jeffrey Dean Morgan overwoog bloedseries om te stoppen met acteren. Dat nadat hij als Xindi-Reptilian Damron te zien was in de sci-fi serie Star Trek: Enterprise.

De acteur was in een rits afleveringen van het derde seizoen van Star Trek: Enterprise te zien. Hij speelde een wetenschapper met kennis van een biologisch wapen. Omdat hij vragen van kapitein Jonathan Archer weigerde te beantwoorden, werd hij gedood.

Geen goede ervaring
Jeffrey Dean Morgan blikte recent terug op zijn tijd in Star Trek: Enterprise en gaf toe dat het nauwelijks een positieve ervaring te noemen viel.

"Het blijkt dat ik claustrofobisch ben. Ik vond het heel moeilijk om het make-up proces mee te maken, met rietjes in mijn neus. Ik ben nog nooit eerder op een set geweest waar ik 's avonds naar huis ging en dacht: 'Waar ben ik mee bezig? Ik heb de slechtste beslissing van mijn leven gemaakt. Ik wil nooit meer acteren.' Ik weet zeker dat het verkeerd was en ik stopte zelfs bijna als acteur. Het was echt verschrikkelijk."

Gelukkig bleef de acteur acteren en kennen we hem nu natuurlijk als de bijzondere antiheld Negan in The Walking Dead.

Overigens is hij niet de enige Star Trek-acteur die achteraf klaagde over de make-up. Zo liet actrice Melanie Smith weten ziek te zijn geworden van alle prosthetica die nodig was om haar er als Tora Ziyal uit te laten zien. En Michael Dorn haatte de make-up stoel waarin hij moest zitten om tot Worf getransformeerd te worden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.