Nu te streamen: Wanneer een alien een dokter wordt in 'Resident Alien'

Deze vermakelijke reeks werd toegevoegd aan het aanbod van Ziggo Movies & Series XL...

Geoffrey Ketels, 7 april 2021 om 15:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Resident Alien kon rekenen op een warme ontvangst en ook nu zijn de recensies nog steeds behoorlijk enthousiast. Voor Ziggo-abonnees is er nu ook goed nieuws, want zij kunnen de serie nu bekijken bij Ziggo Movies & Series XL.
In de serie Resident Alien volgen we een alien die de identiteit moet aannemen van een dokter. Dit moet hij doen in een klein stadje in het Amerikaanse Colorado. Wanneer een buitenaards wezen verantwoordelijk wordt voor de gezondheid van de mensen hier op Aarde voorspelt dat uiteraard niet veel goeds...

Gelijknamige comic
De reden waarom deze serie van bij de start kon rekenen op zoveel interesse is ook deels te wijten aan het feit dat ze is gebaseerd op een comic. Het betreft hier meer bepaald de comic van Peter Hogan en Steve Parkhouse. Het was uiteindelijk Chris Sheridan die er een serie van heeft gemaakt.

Ben jij ook wel benieuwd naar wat deze serie allemaal voor moois voor jou in petto heeft? Dan kan je ze vanaf nu bekijken bij Ziggo Movies & Series XL. De onderstaande trailer geeft je verder alvast een mooi voorsmaakje.


Lees meer over: Resident Alien, serie, series, Ziggo

Populair nieuws