Check hier de eerste beelden van Netflix-superheldenserie 'Jupiter's Legacy'

Eerste trailer van Netflix-serie Jupiter's Legacy

Jupiter's Legacy is vanaf 7 mei in zijn geheel te streamen en ziet er heel spectaculair uit.

Jim Pedd, 7 april 2021 15:33

Netflix heeft zojuist de eerste trailer vrijgegeven voor de serie Jupiter's Legacy. De serie is door Sang Kyu Kim gemaakt, in samenwerking met Mark Millar op wiens comic de boel gebaseerd is.
De serie vertelt eigenlijk twee verhalen. Het eerste is dat van de eerste superhelden van onze wereld, die hun krachten in de jaren dertig gekregen hebben. Maar nu zijn zij de vereerde 'elder guard' en is het aan hun kinderen die eveneens superkrachten hebben om de legendarische heldendaden van hun ouders te evenaren. Maar dat gaat allesbhealve gemakkelijk.

De eerste trailer
Hieronder kan je de allereerste trailer voor de serie bekijken:


Jupiter's Legacy zou in eerste instantie gemaakt worden door Steven S. DeKnight. Hij stapte echter op wegens creatieve meningsverschillen en werd vervangen door Sang Kyu Kim. Die mocht alle acht afleveringen verzorgen van de serie en nam de boel halverwege de productie over.

In de serie speelt Chase Tang een superschurk, hoewel we niet weten welke precies. Maar duidelijk is dat de helden een wat ambigu karakter krijgen in deze serie. En het wordt een serie geheel in stijl met wat we van bedenker Mark Millar kennen.

Vanaf 7 mei is de serie te streamen op Netflix.
Lees meer over: Jupiters Legacy, Netflix, Mark Millar, Josh Duhamel, Leslie Bibb, Elena Kampouris, Andrew Horton

Populair nieuws