search
'Criminal Minds'-fans gaan smullen van de aankomende revival

'Criminal Minds'-fans gaan smullen van de aankomende revival

De serie Criminal Minds keert terug met een zestiende seizoen voor Paramount+.

Jim Pedd
Paramount+ borduurt graag voort op oude eigendommen waarmee het meteen aantrekkelijk is voor fans van heel wat franchises. Zodoende dat de streamingdienst het thuis is van Star Trek. Maar ook Criminal Minds komt naar de dienst./

Volgens Paget Brewster, een van de sterren van Criminal Minds, wordt er gekeken om de cast van de afgelopen vier seizoenen van de serie terug te brengen voor het aankomende zestiende seizoen.

Oude castleden terugbrengen
Afgelopen februari bleek dat er gewerkt werd aan een revival van Criminal Minds. De serie wordt door showrunner Erica Messer gemaakt. En we hoorden dat het de bedoeling zou zijn om enkele van de oorspronkelijke castleden terug te brengen.

Een van die oorspronkelijke castleden wordt dus dat Brewster, die sinds het tweede seizoen van de televisieserie te zien was als Emily Prentiss.

"We waren heel dankbaar dat ze iedereen die de afgelopen vier seizoenen in de cast zat benaderden om terug te keren," aldus de actrice. "En iedereen van ons die kan, die nog niet getekend heeft, voert er nu gesprekken over. We hoopten allemaal al heel erg dat dit er zou gaan komen."Aanbevolen artikelen