Netflix voegde afgelopen week 10 nieuwe series toe

Netflix voegde afgelopen week 10 nieuwe series toe

Het was een lekkere week op Netflix, check hier de nieuwe titels.

Jim Pedd, 9 april 2021 om 14:17

Het was weer een lekker weekje op Netflix. De afgelopen week verschenen er heel wat nieuwe televisieseries op de streamingdienst. We zetten alle nieuwe titels voor je op een rij.
Laten we zoals gebruikelijk beginnen met nieuwe afleveringen:

The Flash (S07E06): Cisco en Chester reizen terug in de tijd en komen terecht in 1998, waarbij ze een zekere dag telkens weer opnieuw beleven. De sleutel om terug te keren naar huis, ligt in het jeugdhuis van Chester, maar hij wil er niet heen. Ondertussen vormt Iris een band met de Speed Force.

Supergirl (S06E02): Supergirl staan grote uitdagingen te wachten in de Phantom Zone. Tegelijk zoekt iedereen die nog in National City is naar een manier om haar terug te brengen en de stad in de tussentijd te beschermen.

En dan zijn er nog series met complete seizoenen.

Trigun (1 seizoen): De bandiet Vash the Stampede, die een hoge prijs op zijn hoofd heeft staan, zwerft van stad naar stad op een verlaten planeet die op het Wilde Westen lijkt.

Family Reunion (3 seizoenen): Als de McKellans van Seattle naar het platteland van Georgia verhuizen, botsen hun stadse gewoonten met het zuidelijke leven en traditionele grootouders.

This is a Robbery (1 seizoen): In 1990 weten twee mannen verkleed als agenten een museum in Boston binnen te komen en miljoenen aan kunst te stellen. Ontdek alles over deze beruchte kunstroof.

Snabba Cash (1 seizoen): De levens van een ambitieuze zakenvrouw, een charmant bendelid en een tiener met problemen botsen tijdens een wanhopige en sinistere zoektocht naar rijkdom.

The Wedding Coach (1 seizoen): Bruidsmeisjes, schoonfamilie en meer. Huwelijken zijn een moment van feest, maar tegelijk is het plannen allesbehalve een feest. Jamie Lee helpt zes verloofde koppels bij het plannen van hun Grote Dag.

Girl From Nowhere (1 seizoen): Het mysterieuze, slimme meisje Nanno gaat steeds naar een andere school en legt daar telkens de leugens en misstappen van leerlingen en leraren bloot.

The Big Day (2 seizoenen): Voor zes verloofde stellen begint 'lang en gelukkig' spectaculair. Een verbluffend inkijkje in de Indiase bruiloftssector waarin miljarden omgaan.

The Way of the Houseband (1 seizoen): The Way of the Househusband. Series gebaseerd op een manga. Nadat hij uit de onderwereld is verdwenen, duikt de legendarische yakuza Tatsu, 'de Onsterfelijke Draak' weer op als toegewijde huisman.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws